А лпер Чочев е вероятно един от най-известните инфлуенсъри в

...
А лпер Чочев е вероятно един от най-известните инфлуенсъри в
Коментари Харесай

Алпер Чочев - инфлуенсърът със свежо настроение и чувство за хумор

А лпер Чочев е евентуално един от най-известните инфлуенсъри в последните години, който се отличава обаче с доста готино и свежо въодушевление и супер възприятие за комизъм.

Именно той е посетител в новия епизод на и Диона, която е звездата водеща в новата поредност на

Диона и Алпер са другари от много време, а химията сред тях е повече от забележима, само че не си мислете, че приказваме за освен това от положително и крепко другарство, каквото те имат. Само сред другари могат да минат шегите, които тези двамата си разменят непрекъснато, в това число и за новите "придобивки " на Диона, с които тя скоро се разкраси.

"Ние сме другари от доста години, още преди да станеш доста известна. Виж обаче по какъв начин се развихме! Гордея се с теб, Диона! ", показа Алпер.

Иначе в живота си Алпер има сериозна половинка до себе си, само че избира на този стадий да крие дамата до себе си. Доста са инфлуенсърите, които не крият гаджетата си, само че някои "монетизират " връзките си, споделя Алпер. Той е решил, че не желае да се приказва и написа за него в това отношение и поради това пази персоналния си живот.

"Това е решение, което взех напълно неотдавна и е най-правилното за околните ми. Имам неповторима другарка, само че няма да разгласявам с нея или един ден като имам дете. Има неща, които би трябвало да си пазиш ".

Алпер е на мнение, че в днешно време изкушенията са огромни, тъй като хората имат достъп до интернет, където е цялостно с хора, който наподобява доста добре. Преди години не е било по този начин, тъй като връзката сред хората е била много по-малка, а и обществото е било доста по-консервативно. Финансовото положение на човек през днешния ден също оказва въздействие за избора на сътрудник.

Алпер сподели искрено, че той и неговата половинка не са богаташи, само че са дружно, тъй като се обичат и желаят да са дружно.

"Парите не би трябвало да попадат в една връзка. Ако въпреки всичко участват, то би трябвало да имат общ бюджет, а не разделяне. Наскоро попаднах на една история за едни хора от Гърция. В това семейство и двамата изкарват пари, само че мъжът харчи за фамилията, а дамата за себе си. Това не мога да си го обясня ", споделя Чочев, само че е реалност, че в днешно време много съвременни фамилии разделянето на финансите е по този начин.

За богатите мъже, връзките, фантазиите и какви са обичаните неща на Алпер - вижте във видеото нагоре.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Митничари на промяна. Минава велосипедист - на багажника на колелото кара кутия “Марлборо ”. Митничарите го гледат и се ядосват: - Контрабандист! Да го спрем! -… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниДо удара се стигнало, откакто потърпевшият направил забележка на водача на таксито, който му лишил преимуществото на пешеходна пътекаПо-голямата част от тези хазартни оператори имат позволение да развиват активността си в страните Кюрасао, Малта и Филипините, само че не и в БългарияОдобрена е план-сметката за разноските за изборите за президент и вицепрезидент и за народни представители на 14 ноември 2021 г.По данни на ведомството нападателят, който е студент, е арестуван от полицията, откакто оказал опозиция и бил раненНационалният застрахователен институт (НОИ) ще извърши служебно преизчисляване на две групи пенсии, изплащани от държавното публично обезпечаване (ДОО)Вижте по какъв начин да си го приготвите:Днес Бойко Рашков ще връчи на каратистката Ивет Горанова, която завоюва златен орден за страната ни от игрите в Токио 2020, контракта ѝ за назначение на работа в МВРЛекари дават отговори на този безумен поривНямам безусловно никакви признаци, споделя учителятПремиерът се пробва да изглади връзките с Франция, откакто договорка сред Съединени американски щати, Англия и Австралия за доставка на нуклеарни подводници разгневиха ПарижСпоред непотвърдена информация се касае за коли, пренасящи мигрантиСмъртта е неизбежният край за всеки един животКонтролният блок на ESP на Bosch се продава на черно против пари в брой, а цената му не предстои на пазарлък.В процентно отношение броят на позитивните случаи по отношение на броя на направените проби е 9,66%Пре

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР