А лкохолът е вреден, всички сме го чували, но в

...
А лкохолът е вреден, всички сме го чували, но в
Коментари Харесай

Богът на уискито докосва Пловдив

А лкохолът е нездравословен, всички сме го чували, само че в умерената му консумация няма безусловно нищо неприятно. Често се социализираме с останалите на чаша вино, бира или уиски; ходенето на дискотека е съпроводено по традиция с алкохолна напитка, даже на плажа постоянно сме с коктейл в ръка.

Редица обществени събития се въртят към алкохола. Любителите на бирата си имат Октобер фест, феновете на виното – безчет турове в съвсем всяка страна из винарни. А феновете на уискито? Е, за тях е Уиски Фест в Пловдив.

Това обаче не е следващият фест, това е събитието на събитията за почитателите на кехлибарената напитка. Уискито е най-обичаната и известна вносна категория високоалкохолни питиета и е част от менюто, както на всички заведения, по този начин и на всички домашни празници.

Културата на основаване и изразходване на уиски датира от епохи, идва от Ирландия и Шотландия, пренесена в Европа и Съединени американски щати. В наши дни съвсем няма страна, която да не създава уиски. Японските, тайвански и индийски марки уиски, въпреки да не сме привикнали да чуваме за тях, са високо ценени от фенове по целия свят.

Какво ще се случи в Пловдив?

След двугодишна пауза уредниците на феста ще показват на пловдивчани и гостите на града актуализирана идея, която съчетава градската среда и уличните изкуства с най-новите трендове в потреблението на уиски. Бъчвите –емблема на уиски феста, тази година ще бъдат изрисувани от потвърдени и млади създатели на графити от Пловдив и ще показват присъщи знаци за града.

Световно известни дестилерии ще показват марките си на 14 щанда, обособени в кокетни павилиони, а за никого не е загадка, че уиски коктейлите ще преобладават в предложенията. Водещи специалисти и миксолози ще описват, демонстрират и потвърждават качествата на показаните марки. Двата профилирани уиски бара от града –The Whisky Library и СандъкЪ, също ще се изнесат от уютните си местоположения за дните на феста и ще добавят богатия избор от уиски оферти.

Подробностите

Фестът ще е в два дни – 25 и 26 юни и ще посреща гости сред 17 и 23 ч. в пространството зад Халите в паметния квартал Капана. Фестивалът е предопределен за лица над 18 години и няма да се позволяват малолетни. Билети ще се продават онлайн, на мястото на събитието, както и в избрани галерии, питейни заведения и магазини в Капана.

Цената на 1 билет е 24 лева и включва достоверна дегустационна уиски чаша и 5 уиски заема, които може да размените на щандовете, както и защитна маска. Организаторите на фестивала и изложителите поддържат виновната консумация и ви поучават да не шофирате след приложимост на алкохол.

Дали ще има музика онлайн? О, да! BluesTraffic и Никееца ще владеят сцената, а енигматичното танцово шоу на групировка Пантарей ще сложи кулминационна точка на уиски феста.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара От хотела в малко градче излиза командирован. - Такси! Далече ли е гарата? - На десетина километра. - Десет километра? Не можеше ли да я… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниМладата метиска Рейчъл Зиглър ще извърши ролята на Снежанка в лайв-екшън акомодацията на класиката от 1937 година " Балканската обсада е това, което би трябвало да се деблокира ", написа електронно издание Albanian PostБСП ще упорства за смяна на структурата на бъдещия кабинет и основаването на особено министерство, което да дава отговор за електронното ръководство и високите технологииДжей Ло показа неповторима своя фотография и насочи благо обръщение, вижте към кого71 000 души пък ще имат покачване, по-малко от 5 на 100 на действителния размер на получаваната пенсияСпоред него историческите тематики не би трябвало да бъдат аршин за приемане в ОбщносттаМъжът е задържанСъдийската организация е на мнение, че Висш съдебен съвет не е дал какъвто и да било знак, че има воля и подготвеност за водене на открит и почтен диалог " Тези деца нямат избор - където ги заведат, там отиват с родителите ", разяснява Милена Славова, а вие какво мислите?То е настанено в поделение по неврохирургия " Животът на Земята може да се възвърне от огромна климатична смяна. Човечеството обаче няма да може " Има метод да махнем непрекъснатите известия за грешкаЕдна от обединенията счита, че има „ голям брой изказани и недоказани изказвания и изказвания “Какво им подари херцогинята на Кеймбридж " Слонът отново е пристигнал да готви ", споделя семействотоСамо на 18 години, а към този момент е една от най-известните млади изпълнителиОт мрежата


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР