А ктрисата Алисън Мак беше осъдена на три години затвор

...
А ктрисата Алисън Мак беше осъдена на три години затвор
Коментари Харесай

3 години затвор за актриса, вербувала секс робини

А ктрисата Алисън Мак беше наказана на три години затвор за рекрутиране на секс робини за американския фетиш или както е формалното им изложение „ група за взаимопомощ “ NXIVM.

Тя ще би трябвало да постави и 1000 часа общественополезен труд, да заплати санкция от 20 000 $, а откакто излезе от пандиза, ще бъде в тригодишна пробация.

BREAKING: "Smallville " actor Allison Mack sentenced to three years in prison in the NXIVM sex-slave case. Mack had previously pleaded guilty to charges she manipulated women into becoming sex slaves for the group’s spiritual leader, Keith Raniere.
— The Associated Press (@AP)
Звездата от сериала „ Смолвил “ призна преди повече от две години, че е манипулирала дами, с цел да бъдат превърнати в секс робини от водача на култа Кийт Раниъри , който беше задържан за трафик на хора през 2018 година.

Пред съда Алисън Мак изясни, че е била със „ замъглено схващане “ и дълго се е борила с индивида, в който се е трансформирала под въздействието на Кийт Раниъри .

Actor Allison Mack, who became a key figure in the NXIVM cult led by convicted sex trafficker Keith Raniere, has been sentenced to three years in federal prison.
— Variety (@Variety)
Самият Раниъри е смятал манипулираните дами за свои полови робини , с които може да прави каквото си изиска – в това число да прави похищения като жигосване и изгаряне.

В репортаж на New York Times от 2017 година някогашни членове на организацията разкриват на какво са били подложени. Една от пострадалите твърди, че е била жигосана по време на обред на Nxivm.

В отговор на обявата Кийт Раниъри написа писмо, в което упорства, че членките на неговата група за взаимопомощ не са били принуждавани да вършат каквото и да било и всички те са „ сполучливи, здрави и щастливи “ дами.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Скъпи, помниш ли, че когато ти беше зле, ти направих чорба? - Не, скъпа, ти първо ми направи чорба, а след това ми стана зле! Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниАмериканците ще могат да имат паспорти, които подхождат на половата им еднаквост, без здравно удостоверениеВижте кои са трите зодии, за които юли ще значи любовКак се оцелява на 52 градуса по ЦелзийИнцидентът е станал на жп линия във Велико ТърновоПреизчисляването на пенсиите е безусловно задължителноКозби, на 83 години, бе първата звезда, наказана в епохата на #MeTooСтраната съобщи още през март желанията си за товаПлатформата към този момент не разказва себе си като " приложение за шерване на фотоси " Здравните управляващи са обезпокоени от разпространяването на Делта вариантаРусия наподобява желае да си възвърне изгубеното въздействие в черноморския район, а НАТО е решен да покаже, че не приема съветските искания за владичество в Черно мореНовите правила влизат в действие от през днешния ден (1 юли)Той ще бъде нужен при пътешестване в 33 европейски страниHonda e дойде в България с обещания за супер ниски експлоатационни разноски от 237 лева за обслужванията до 100 000 км. Трябва единствено да се преглътне стартовата цена от 66 990 лева с Данък добавена стойност.Атмосферното налягане ще се намали и ще бъде малко по-ниско от междинното за месецаОбщо доказаните случаи в страната са 421 829Глобалната мрежа няма да стане платенаОт мрежата Спецоперация на Министерство на вътрешните работи по сигнали за пазаруване на гласове (ВИДЕ
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР