А ко хората престанат да съществуват 3,5 милиона тона боклук

...
А ко хората престанат да съществуват 3,5 милиона тона боклук
Коментари Харесай

Ако човечеството заспи и се събуди след 1000 години

А ко хората престанат да съществуват 3,5 милиона тона отпадък от Япония до Калифорния ще остане несъбран. Това значи още повече пластмасови боклуци по улиците, горите и океаните. Няма да е изненада, в случай че заспим и откакто се събудим след 1000 години, забележим в близост към момента да се търкалят пластмасови чаши от кафе или безалкохолни питиета.

Но това е неприятната страна на нещата. Нашето изгубване би направило редица добрини на планетата ни. Сайтът показва няколко сюрреалистични хипотези, които биха станали действителни, в случай че човечеството заспи за 1000 години.

Горите ще се завърнат

Осакатените тропически гори се нуждаят от над 4000 години, с цел да възстановят изцяло всичките си характерности. Това е по този начин, тъй като човешката активност пречи това да стане по-бързо. Така че, в случай че хората не съществуват на планетата, дърветата и всички естествени детайли ще порастват доста по-бързо от предстоящото.

Популацията на животните, които живеят в горите, също ще стартира да пораства, защото ще имат обилие от храна. А животните са основен фактор за регенерацията на изчистена гориста зона.

Огромен брой здания биха се срутили

Повечето керемиди, употребявани за създаване на покриви на домове, са издигнати да устоят 20-30 години. След това ще се появят течове и други проблеми, изискващи човешка интервенция, с цел да ги отстранят. В момента, в който покривът ви стартира да тече, въпрос на време е всичко да рухне. Дървените структури ще са първи.

Стъклените и металните структури също биха почнали да се разпадат доста бързо. Единствените здания, които евентуално биха стояли здрави след 1000 години, са каменните.

Тъмнината ще господства

Още в първия ден, в който хората заспят множеството електроцентрали с изкопаеми горива ще да спрат работа, което ще докара до спирания на тока по целия свят. Само Таймс Скуеър и Лас Вегас биха имали още няколко дни светлина. Цялата храна в хладилниците ще стартира да бъде атакувана от хлебарки и мишки, които в този момент ще ръководят света.

Освен това доста системи на метрото по целия свят, които изпомпват вода, ще стартират да действат погрешно, заради което ще наводнят тунелите в границите на 36 часа. В Аляска резервоарите за предпазване на петрол ще да се изпълнят до дъно и по-късно ще експлоадират. Петролът ще стартира да се разлива ще се окаже в океана.

Домашните животни ще изчезнат

Животните като дребни кучета и овце ще бъдат най-уязвими и ще бъдат в дълбока заплаха. Дори да останат в постройка, в последна сметка ще останат без храна и ще бъдат принудени да излязат и да я търсят. По-големите кучета, като немски овчарки, пастирски породи и диви породи, ще могат да се приспособят в дивата природа и да се защитят.

Котките евентуално ще съумеят да се приспособяват към новия си метод на живот. Кучетата, избягали от кучешките впрягове и арените за битки с кучета, няма да имат никакъв проблем да оцелеят. Тяхната спортна и дива природа ще им помогне да преобладават над по-слабите породи.

Много от международните паметници ще останат в историята

Корозията е един от най-големите врагове на всички материали, които са били употребявани за построяването на всички наши красиви монументи. Само златото е ваксинирано против разяждане с течение на времето. Днес замърсителите на въздуха са причина номер едно за разяждане и повода, заради която хората в днешно време би трябвало да поддържат и оправят домовете си.

Но даже и ненадейно човешката активност да спре, този проблем няма да изчезне. Това е по този начин, тъй като металите се повреждат просто от наличието на О2, с цел да ръждясват, нещо, което рано или късно ще докара до тяхното заличаване. И без хората да са наоколо, с цел да се погрижат за казуса, заличаването би било още по-голямо.

Растенията ще завладяват градовете

Ако човешката активност престане да съществува, лозята и бръшлянът ще се нуждаят единствено от към 5 години, с цел да заемат екстериора на постройките. Например, китайското село Хутуван е обезлюдено през 2002 година, а 20 години по-късно природата е изцяло превзела. Можете да си визиите какво ще стане за още 980 години.

Много градове ще са под вода

Причината, заради която градове като Амстердам към момента съществуват, е с помощта на дренажни системи, язовири и мостове. Всички те държат океана отвън градовете ни и предотвратяват произшествия като наводнения и цунами. Но в случай че хората не са в близост, с цел да поддържат тези системи, силата на водата ще да ги унищожи. Като се има поради това, градове като Ню Йорк, Маями и Ню Орлиънс евентуално ще се озоват под водата.

Хората ще би трябвало да се бият за градовете си

След събуждането си хората още веднъж ще би трябвало да се борят за оцеляването си, защото против тях ще са дивите животни. Способността им да си сътрудничат и да работят в групи ще бъде от решаващо значение, с цел да преобладават над всички останали същества. Те към момента ще си спомнят по какъв начин да се сприятеляват с животни, като котки и кучета.

Те към този момент ще имат всички механически знания, с цел да изградят всичко назад към това, което е било. Те обаче ще би трябвало да влязат в примитивно мислене, с цел да ловят храна и да се борят с огромните диви животни.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Креативната реклама: “Да бъдеш или да не бъдеш? Този въпрос си задава млад западноевропейски принц, държащ череп в мрачно гробище. Какво му е дал отговор черепът… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниСекции ще бъдат разкрити в 68 държавиЧетиримата мъже са били привлечени към наказателна отговорностНай-малко двама души са в неопределеност. Девет други бяха ранени при случая, от които осем - тежкоГлавата на православната черква беше признат в болница преди дниНедоволни поданици на Драгоман излизат на проява против забавеното създаване на мост на автомагистрала „ Европа ”Звездите са известни със своите странности, само че да опаковаш Lamborghini Urus във вълна извън и вътре… това си е чиста проба нелепост.Според здравния министър имунизирането е най-сигурният метод да отпаднат меркитеПроверките на границата се правят бавноНа парламентарните избори на 11 юли за пръв път във всички секции с над 300 гласоподаватели ще се гласоподава напълно машинноКоронавирусът по-често визира хора, страдащи от диабет, затлъстяване, хронични сърдечни заболявания, пушачитеИ след цялостна имунизация някои хора по този начин и не построяват имунитет против Ковид-19. Какви са аргументите? И кои са най-уязвимите групи?Православната черква е открила на този ден особено свещенодействие в памет на умрелите християниОставащите дни на актуалната платформа към този момент са определениМаксималните температури ще бъдат сред 22° и 27°Сабах: Има няколко значими неща, които турската външна политика направи на интернационалната сцена през последната година Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР