А... какво би станало, ако послушаме звездите? Сега ще ви

...
А... какво би станало, ако послушаме звездите? Сега ще ви
Коментари Харесай

Какъв грим ти подхожда според зодията?

А... какво би станало, в случай че послушаме звездите? Сега ще ви поканим този път да потърсите препоръки от небесните тела. Запознахме се с прогнозите на професионални астролози, с цел да разберем кой е най-подходящия грим за другите значи от зодиака!
СКОРПИОН
Жените Скорпион владеят съвършено изкуството на грима. Те залагат на доста ясни линии и очертания, обрисуваните клепачи, очните линии и маркирани скули. Гримът им оказва помощ отлично за постигането на триумф в любовта и половия живот.
КОЗИРОГ
Цветовете, които доминират тук са приглушени и дълбоки. На дамите Козирог всички нюанси на кафявото им отиват - като се стартира от най-лекия и се стигне до най-дълбокия шоколад. За предпочитане са и сходните тонове карамел и кафе.
СТРЕЛЕЦ
Закачливо, предизвикателно, секси. На Стрелците  чудесно им пасват блестящите нюанси. Например цялата златно-виолетова гама. Тя им дава извънредно доста сила и е подобаваща тъкмо за тези представителки от зодиака.
ВОДОЛЕЙ
Жените Водолей несъмнено са по-забележителни и привлекателни, когато подчертават в  макиажа     си най-вече на един ослепителен цвят. Брилянтния меден колорит за червило е доста подобаващ.
РИБИ
 Дъщеря на гей двойка богаташи разкри какъв брой харчи за хубост Дъщеря на гей двойка богаташи разкри какъв брой харчи за хубост
Сафрън Дрюит-Барлоу описа пред The Sun какви са годишните ѝ разноски за разкрасителни процедури. Веднъж месечно младата дама може да п...
На представителките на този зодиакален знак доста им отиват така наречен " опушени " очи. В никакъв случай обаче не би трябвало да употребяват молив за устни. Трикът е в преливането и размазването на всичко. За Рибите най-подходящи за студените тонове - сини или виолетови опушени сенки. Червилото е добре да бъде с светлобежов отенък, по този начин те ще покажат своята страст и прочувственост.
ВЕЗНИ
Тюркоаз и жълто - това са главните цветове за грима при дамите Везни. Акцентът постоянно би трябвало да бъде върху устните. Ето по тази причина Везната може да си разреши да не помни за всичко друго, само че в никакъв случай за своето червило.
ЛЪВ
Лъвицата би трябвало да бъде същински такава! Ето за какво златистите нюанси въплъщават нейното предпочитание да бъде сполучлива и да умее да ръководи и управлява. Гримът на дамата Лъв се вижда от надалеч - алено червило и златни сенки!
 10 неща, които мъжете не харесват в дамите 10 неща, които мъжете не харесват в дамите
Не е задоволително да знаем единствено какво харесват мъжете, само че и какво ги отблъсква. Разбира се, не всеки път всичко е толкоз изрично, само че все...
ТЕЛЕЦ
За дамите от тази зодия, ярките нюанси изобщо не са за препоръчване, наподобяват вулгарни и заради тази причина се пробвайте да изглеждате по естествено. Сребристо, сиво, бежово, розово... това са съвършените цветове за вашия грим! Не бива да се отказвате и от земните нюанси. Кафяво, зелено, пясъчно - те също са извънредно подобаващи за вас.
БЛИЗНАЦИ
Близнаците е добре да залагат най-вече на матовите нюанси о контрастиращия грим. Зоната на лицето, която би трябвало да бъде подчертана - това са скулите. Ако желаете да извършите съществено усещане, фокусирайте се точно върху тях.
ДЕВА
 5 фешън трендове за грим, които вбесяват гримьорите 5 фешън трендове за грим, които вбесяват гримьорите
Всеки човек има свое лично усещане за хубост - това е естествено и безусловно вярно. Но има няколко фешън трендове, които са...
Тъй като дамите Дева постоянно имат възприятие и присъщ усет за съразмерност, те са спестовни и деликатни, а по темперамент са emoziонални и чувствителни. Сенките и ръж със сатенен искра, нейно и меко лъчение, ще оказват помощ на Девите да осъществят задачите си да осъществен своите фантазии.
РАК
Представителките на тази зодия наподобяват доста по-съблазнителни със сияйните нюанси. Чрез тях те могат да реализират всичко, което желаят. Изберете такива тонове, които са близки до природата. Това сигурно ще направи усещане на мощния пол.
ОВЕН
Гримът за дамата Овен е същинския метод да показва своята сила, мощ и подготвеност да следва своите цели до край. Класическият грим е идеалния вид за нея: алено червило, гъста серпантина и съвършен звук на кожата.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР