А и Путин наистина много се страхувал от болести –

...
А и Путин наистина много се страхувал от болести –
Коментари Харесай

След лечение във вани с еленска кръв, Путин ляга в операционната

А и Путин в действителност доста се страхувал от заболявания – помните на какво разстояние държеше събеседниците си и какъв брой време се криеше от света, с цел да не пипне Ковид.

Всички интензивно обсъждаха външния тип на президента на Руската федерация по време на среща с президента на Таджикистан Емомали Рахмон, а след видео, оповестено в обществените мрежи, специалистите още веднъж започнаха да правят оценка здравословното положение на политика. По-късно в телеграмния канал GENERALL SVR се появи нова забавна информация, която демонстрира, че съветският деспот в действителност се готви за интервенция. Те оповестиха, че предишния петък Путин е провел среща посредством видеоконференция с непрекъснатите членове на Съвета за сигурност на Русия, която, както се оказа, в действителност не е провел. Видеото е записано авансово, а затворената част е „ изиграна “ благодарение на компютърна графика и технологията Deepfake, с цел да се сътвори илюзията за наличието на Путин. Някои участници са знаели, че Путин не участва на срещата, само че са се държали като артисти.

Къде в действителност е бил Владимир Путин? Логичният отговор е: на медицински прегледи и проучвания.

През последните години лекарски екип непрестанно съпровожда Путин, където и да се намира или пътува. Сред медиците най-често до него са Алексей Щеглов, Игор Есаков, Евгений Селиванов, хирург-онколог, Лариса Королева, кожен лекар, Сергей Снежко, за незабавни случаи, Владимир Рибинцев, анестезиолог-реаниматор, Иля Дибунов, анестезиолог, Павел Шариков, анестезиолог-реаниматор, Дмитрий Овчинников, невролог, Ярослав Протасенко, инфекционист. Хирургът онколог и анестезиолозите реаниматори за застъпени съществено. Изводите са лесни.

Отдавна е известно, че Путин е мощно фокусиран в своето здраве. Често се е споменавало също, че обича животните. Но в името на здравето си той е подготвен на мъчителна и медицински съмнителна процедура за животни. От края на втория мандат здравето му е народен приоритет за екипа към него.

През пролетта на алтайските марали (вид елени) израстват нови рога. Това се случва много бързо – с няколко сантиметра дневно. В този миг рогата към момента са относително меки и са цялостни с кръв. На екстракта от тези рога се приписва лековит резултат – в смисъл, че е потребно за здравето да се вършат бани с източена течност и кръв от рогата. По този метод се изтегля и създава пантокрин. За да извършите това, елените се връзват или захващат на специфична машина, повдигат се по този начин, че да висят безпомощно, а към момента живите рога се отрязват - постоянно с елементарна ножовка. Експерти съпоставят чувствата на животните с изтръгване на ноктите от човешка ръка...

В такива вани се „ лекуват “ Путин и някои от най-близките му сътрудници, като военният министър Шойгу.

Очевидно този стадий от грижи за драгоценното здраве на диктатора завършва и е време за сериозната медицина.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР