А фактите говорят, че членове и симпатизанти на ДБ подкрепиха

...
А фактите говорят, че членове и симпатизанти на ДБ подкрепиха
Коментари Харесай

Ал. Йорданов за ДБ: Гледката бе отвратителна, срам и позор!

А обстоятелствата приказват, че членове и симпатизанти на Демократична България поддържаха Румен Радев за втори президентски мандат откакто той бе декларирал, че Крим де факто е съветски, написа политикът във фейсбук Когато обстоятелствата приказват Демократична България мълчи. А обстоятелствата приказват, че членове и симпатизанти на Демократична България поддържаха Румен Радев за втори президентски мандат откакто той бе декларирал, че Крим де факто е съветски. С което призна съветската експанзия и окупация за политически верни. Това написа във фейсбук профила си политикът Александър Йорданов.
Постът му в обществените мрежи продължава по този начин:

" След това се опълчи на справедливата европейска политика на налагане на наказания на незаконния режим в Москва. Затова в Европа в авторитетни издания и в политически диалози, го назоваха " прокремълския президент на България ".

Друг подобен бе молдовският президент Игор Додон. Но той бе отхвърлен от молдовския народ. Но у нас Демократична България освен поддържаха Радев за втори мандат, само че с цел да му доставят цялостен кеф коленичеха пред него. И сетне кършеха майсторски гръбнак пред реликва му, изгаряйки от копнеж да получат от ръката му управнически мандатец.

Гледката бе отвратителна. Не морал, а тресавище. И в него крякащи през деня и нощем жаби. Сега същите дабъли, както ги назовават, се вършат на критикари на президента. И още веднъж са менте. Защото разчитат и на неговата поддръжка при вероятно тяхно присъединяване в държавно управление. А те доста желаят да бъдат в държавно управление.

Истината е, че още с разбиването на Реформаторския блок ДСБ предадоха обединената демократична общественост, а по-късно Демократична България посредством заиграването си с Българска социалистическа партия, президента и популистите от Политическа партия, предадоха и самата народна власт. Станаха рашковисти, изявяват се като неокомунисти. Срам и срам! "

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР