А двокатите на певицата Бритни Спиърс са внесли в съда

...
А двокатите на певицата Бритни Спиърс са внесли в съда
Коментари Харесай

Бритни Спиърс в съда: Идва краят на „кафкианския кошмар“

А двокатите на певицата Бритни Спиърс са внесли в съда документ, с който тя се съгласява публично с предлагането на татко си попечителството, което управлява живота ѝ от 2008 година, да бъде прекъснато, заяви Асошиейтед прес.

Адвокат Матю Розенгарт е подал в съда в Лос Анджелис документ, с който тя "напълно се съгласява " с бързото преустановяване на попечителството, за което татко ѝ Джеймс Спиърс се разгласи на 7 септември.

Бритни Спиърс за първи път се афишира пред съда за преустановяване на попечителството, въпреки по време на правосъдни слушания да го е заявявала неведнъж.

В правосъдния документ певицата акцентира, че за нея е по-важно татко ѝ към този момент да не взе участие в контрола над живота ѝ и това е показано като "необходима първа и значима стъпка към свободата на девойка Спиърс и за преустановяване на кафкианския призрачен сън, натрапен от татко ѝ, с цел да могат достолепието и главните ѝ свободи да бъдат възобновени ".

Britney Spears Formally Asks to End Conservatorship This Fall
— TMZ (@TMZ)
Затова певицата упорства Джейми Спиърс да бъде лишен от ролята си на настойник на финансите ѝ до 29 септември, когато е идващото правосъдно съвещание по желае ѝ за преустановяване на попечителството.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник: По тематиката.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара През годините на рецесията Крикор, който бил куриер, трябвало да занесе няколко писма на Гарабед за неплатени сметки за ток, вода, парно, телефон и налози.… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТежкият случай е станал на бул. " Ботевградско шосе " Белгийските жители и афганистанците, подлежащи на евакуация, трябвало да нарисуват на една от ръцете си емотикон с усмивка, с цел да бъдат разпознати от белгийските военниПредседателят на Асоциацията на притежателите на аптеки разяснява каква е обстановката с безплатните медикаменти против COVID-19 в аптеките " Визиите ни не съответстват ", разяснява вицепремиерътПовредата остави два дни хората без вода, а там където имаше, тя бе със повишени количества на уранТретата доза ще бъде поставяна най-малко шест месеца след втората дозаВижте повече за разпространяването на новия ковид у нас, както и вести от светаФейслифтът на модела е козметично изменен извън и вътре, само че основата е тази, донесла на модела над 1,9 млн. продажби: няколко мотора, в това число на газ, потвърдено 4х4 задвижване, автоматизирана трансмисия, ниска цена, опция за данъчен заем.Компанията пуска и нови таблет и лаптопПриключенците губят номинационната борба и отиват на родов съвет " Странно нещо е политическата отговорност ", написа той във ФейсбукИма " скрито оръжие ", което дава на тялото съществено преимущество в битката с инфекциите, споделя доктор Филип КузменкоТова стана ясно от обява на Кирил Петков в обществените мрежиСлед години на гадаене, мистерията беше разбулена Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР