А другите двама арестувани – Георги Джамбазов и приятелката му,

...
А другите двама арестувани – Георги Джамбазов и приятелката му,
Коментари Харесай

От Последните Минути: Иво Ториното Най-Накрая Проговори След Ареста, Но Вижте Само Какво Разкри! Обвини Самия

А другите двама задържани – Георги Джамбазов и приятелката му, закупили сръбски сим карти, с които са водени договарянията за откупа с бащата Тони Златков. Според съда събраните до този миг доказателства са косвени и се базират на първо място на съвпадения.

Беше обяснено, че 8 дни преди отвличането Ториното и неговият водач закарали една „ Шкода ” в сервиз за затъняване на стъклата. Според съда точно това е шкодата, която беше открита опожарена дни след отвличането на Адриан, с която в действителност е осъществено похищението. Сръбските сим карти, с които са водени договарянията за откуп с бащата на Адриан, били задействани в интервала, в който арестуваните Георги Джамбазов и Здравка Стефанова са напускали страната и са пътували до Сърбия. Час, преди да бъдат хвърлени парите за откупа от мост на Автомагистрала „ Тракия ”, бил засечен техният автомобил в този регион.

Ториното дефинира обвиняванията като „ цялостен парадокс ”, осведоми bTV. Извън залата той изясни, че основният секретар на Министерство на вътрешните работи е предложил на Мартин Марков и другите двама арестувани да станат предпазени очевидци против него, а в подмяна да бъдат изпратени да живеят в Швейцария или Австрия. Адвокатите на арестуваните бяха надалеч по-предпазливи, като споделиха единствено, че клиентите им са споделили и на тях, че високопоставени чиновници на Министерство на вътрешните работи са им предложили да станат предпазени очевидци.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР