А без властта си те са нищо. Некомпетентни. Неморални. И

...
А без властта си те са нищо. Некомпетентни. Неморални. И
Коментари Харесай

Трифонов: ГЕРБ са некомпетентни, неморални, некадърни хорица и без властта са нищо

А без властта си те са нищо. Некомпетентни. Неморални. И некадърни хорица, които могат да съществуват единствено във властта и посредством властта. Но това ще свърши. Управлението на ГЕРБ наподобява на един 10-годишен призрачен сън, от който ние би трябвало да се събудим. Това написа на си във Фейсбук телевизионния водещ Слави Трифонов .
Той разяснява при президента Румен Радев . Там ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева  обвини президента, че взе участие в правенето на внушения, че ГЕРБ ще манипулира или купи изборите.
" Страхуват се от гласовете на българите в чужбина, опасяват се от гласовете на младите българи, опасяват се от високата изборна интензивност, тъй като тя ще им вземе властта ", написа още водещият.
Публикуваме цялостното изказване на Трифонов без редакторска интервенция:
На консултациите при президента ръководещата партия ГЕРБ дефинира гласуването по пощата като прекомерно екзотична концепция.
Да, обаче Австрия, Финландия, Германия, Унгария, Италия, Испания и Румъния, които са страни членки на Европейския съюз не са приели гласуването по пощата за екзотична концепция, а за практична концепция, която разрешава на техните жители да гласоподават и по този метод.
И за какво е по този начин? Защо ръководещите не желаят за има електронно гласоподаване, с такива големи компликации позволиха машинното гласоподаване, за какво не желаят в тази прекомерно особена обстановка с КОВИД 19 да има и гласоподаване по пощата?
Отговорът е безкрайно явен. Защото се опасяват. Страхуват се от гласовете на българите в чужбина, опасяват се от гласовете на младите българи, опасяват се от високата изборна интензивност, тъй като тя ще им вземе властта.
А без властта си те са нищо. Некомпетентни. Неморални. И некадърни хорица, които могат да съществуват единствено във властта и посредством властта. Но това ще свърши. Управлението на ГЕРБ наподобява на един 10-годишен призрачен сън, от който ние би трябвало да се събудим.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР