Бащата на детето на Крисия – детето- чудо от Разград,

...
Бащата на детето на Крисия – детето- чудо от Разград,
Коментари Харесай

Бащата на Крисия разкри как Слави Трифонов я изхвърлил от шоуто! Ето какво се случило:


Бащата на детето на Крисия – детето- знамение от Разград, направи шокиращи разкрития за раздялата с  някогашния продуцент и наставник на дребната певица – Слави Трифонов. Тв водещият, който години наред експлоатираше надареното дете, го изхвърлил без никакво пояснение и в този момент въобще не се сеща, че то съществува!

„ Слави Трифонов и екипът й не помниха, че Крисия съществува. Не й звънят, не я търсят. Някъде към Коледа последно имаше един телефонен диалог и след това–нищо “ , съобщи Марин Тодоров, татко на.

Той разкри, че внезапно Слави Трифонов почнал да пренебрегва надарената му щерка. Момичето, което завоюва второ място на детската Евровизия, спряло да получава каквито и да е предложения за участия! Родителите се пробвали да се свържат с продуцента й Слави Трифонов, с цел да го питат какво се случва – само че несполучливо! Поради тази причина, в края на предходната година, просто не подписали нов контракт с компанията на Дългия.

Крисия, както и екранният й сътрудник господин Андреев, бяха свалени тихомълком от „ Шоуто на Слави “ в края на предходната година.

А тактиката, употребена от Дългия, с цел да разкара дребната певица, е добре известна и прилагана през годините по отношение на други гении, работили в екипа му. Когато Трифонов желае да изхвърли някой от „ Шоуто “, просто стопира да му обезпечава каквито и да е задължения. Без пояснение. Така, индивидът се вижда заставен да напусне, защото въпреки всичко би трябвало да се храни.

В момента родителите на Крисия са се заели сами да продуцират кариерата й.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР