Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твРумяна Борисова, кмет на община Годеч, говори

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твРумяна Борисова, кмет на община Годеч, говори
Коментари Харесай

Кмет на община: Има схема как да се изземват имотите на дребния производител

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър 7/8 тв

Румяна Борисова, кмет на община Годеч, приказва в предаването " Студио Хъ " по 7/8 тв за източването на еврофондовете: 

" 2016-та година получавам сигнал да се кача в Балкана. Отидохме с хора, на които след това оказаха напън и насочиха закани, в това число и на мен. 

" От видяното се потресох. Всичко беше осеяно с кости на коне. Двуметрови мрежи, вкопани в земята, железни колове, солидни портали с бетон. Краят не се виждаше. Предизвиках инспекция. Съвместно с общинска работа " Земеделие " се качихме, присъствах на инспекцията, откриха се парцелите - ловни полета. До ден сегашен оградите са там. Отказват да ги отстранен. В България има ли закони и законите за кого са - за нас или за избрани хора?! 5 500 дка са загражденията. Ние сме в " Натура " множеството. 90 лв. на декар - 5 500 декара по 90 - половин милион без да се работи. Така се източват европейски средства. А пенсионерът, който отглежда 5-6 крави, с цел да си оказва помощ към пенсията, като му е изпратена поръчкова инспекция и му създадат един акт от 500 лв., те му вземат всичко. И той е заставен да продаде животните и това се прави за, с цел да му се вземат парцелите. " - изясни кметицата. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР