Кадър Руско министерство на отранатаНапрежението между Русия и НАТО рязко

...
Кадър Руско министерство на отранатаНапрежението между Русия и НАТО рязко
Коментари Харесай

Русия пусна кадри от сблъсъка с разрушителя на Великобритания

Кадър Руско министерство на отраната

Напрежението сред Русия и НАТО внезапно нарастна.

Руското военно министерство разгласява видео от прелитането на аероплан и безпилотен летателен уред над английския унищожител по-рано през днешния ден, за който руснаците настояват, че е нарушил съветската граница, оповестява " Новости ", съобщи Нюз.бг.

На фрагментите се вижда по какъв начин самолетът се движи паралелно до кораба.

Стрелба обаче не се вижда, нито пък мятане на бомби.

По-рано съветското военно ведомство разгласи, че английският миноносец Defender е навлязъл на три километра в съветски териториални води в региона на нос Фиолент в Крим. След това пограничен патрулен транспортен съд бил разкрил сигнален огън, а аероплан Су-24М бил направил " предупредителна бомбардировка " по курса на придвижване на разрушителя.



След това корабът напуснал съветската водна зона.

Британското министерство на защитата обаче настоя, че HMS Defender e направил почтено прекосяване през териториалните води на Украйна в сходство с интернационалното право на път за Грузия, като никакви предупредителни изстрели не са били изстрелвани против него. Британските военни също по този начин прибавиха, че Русия е провеждала " образователни стрелби " в Черно море, за което авансово е предизвестила " морската общественост ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР