Стефан МАРКОВ. Novinite.bg Скандалният директор на полицията в Пловдив старши

...
Стефан МАРКОВ. Novinite.bg Скандалният директор на полицията в Пловдив старши
Коментари Харесай

Шефът на полицията в Пловдив Йордан Рогачев на косъм от арест! Отстранен е и му е образувано дисциплинарно производство

Стефан МАРКОВ. Novinite.bg

Скандалният шеф на полицията в Пловдив старши комисар Йордан Рогачев е краткотрайно отхвърлен от служба поради формирано дисциплинарно произвеждане против него. Това осведомят от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи под тепетата. Заповедта за отстраняването идва от служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков.

Рогачев натрупа куп необясними дейности или бездействия като началник на полицията във втория по величина град у нас. Защитаваше полицаите-мутри от Трето РПУ, а органите на реда в Пловдив рядко разкриваха тежки закононарушения. Има и съмнения за спунати чадъри над лица от ъндърграунда.

Рогачев, който от месеци е в болничен след евентуална интервенция, ще е отхвърлен до момента в който не завърши производството, а резултатите от него ще решат и бъдещето му в системата. Шефът на полицията към момента е в болнични. Изпълняващ длъжността на неговото място е комисар Петър Тодоров. 

Първоначално е имало концепция той да бъде задържан. От София даже са били пратени ченгета, които да влетят в дома му в кв. " Прослав ", само че в последния миг проектът е претърпял промени, научи от свои източници в Министерство на вътрешните работи Novinite.bg.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР