Букмейкърът WINBET ще бъде само спонсор на ЦСКА. Собственикът на

...
Букмейкърът WINBET ще бъде само спонсор на ЦСКА. Собственикът на
Коментари Харесай

WINBET само спонсор на ЦСКА, няма да притежава акции на клуба

Букмейкърът WINBET ще бъде единствено спонсор на ЦСКА. Собственикът на компанията господин Валтер Папазки няма да взима акции на клуба, стана ясно през днешния ден. Такива информации се появиха в медийното пространство още преди седмици, само че очевидно те не дават отговор на истината.

WINBET става общоприет спонсор на " алените ", както заяви първо ТОПСПОРТ . Договорът е за 5 години.

Днес футболистите на ЦСКА Димитър Евтимов, Юрген Матей и Тиаго Родригес показаха новите тениски, на които се вижда, че логото на компанията е начело, на мястото на досегашния общоприет спонсор А1.
 Снимка 536129
Източник:

" Изключително се веселя, че през днешния ден реализираме това продължение на контракта с WINBET. Продължаваме с нов 5-годишен контракт. Това е знак на ново бъдещо партньорство. Доволни сме от нашите взаимоотношения и на драго сърце ги продължаваме. WINBET става наш общоприет спонсор и тяхното лого към този момент ще бъде на лицевата страна на фланелките. Това е значим знак, както за компанията, по този начин и за нас. Надявам се да продължим нашето партньорство. Това партньорство да бъде залог за израстването на компанията и за нас като футболен клуб.

Що се отнася до параметрите на контракта аз няма да го разяснява. Ако желаят нашите сътрудници - да го разясняват, това е тяхно право. Присъствието на WINBET и другите ни спонсори е от извънредно значимо в тези сложни времена ", сподели изпълнителният шеф на ЦСКА - Пламен Марков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР