Млад и мускулест фитнес инструктор е зарязала Анита Димитрова заради

...
Млад и мускулест фитнес инструктор е зарязала Анита Димитрова заради
Коментари Харесай

Ето кого зарязала Анита заради Рачков

Млад и мускулест фитнес инструктор е зарязала Анита Димитрова поради 48-годишния комедиант с бирено шкембе Димитър Рачков. Преди да срещне артиста, Анита била бясно влюбена в задушлив симпатяга, който на всичкото от горната страна разполагал със солидна банкова сметка. Името му към този момент остава мистерия, само че не и возилото, с което движи из родния град на плеймейтката – Хасково.



Мачото кара Мерцедес S класа за близо 100 000 лв.. В Хасково е много известен и мечтан ерген и всички златотърсачки не можели да се начудят на Анита за какво го е зарязала поради „ чичката Рачков “.

Връзката на Димитрова с фитнес инструктора била много сериозна. Разделили се преди година и половина, а съгласно осведомени той е бил първият й мъж. Всъщност това не трябва да ни учудва – въпреки всичко единствено допреди 3 години Анита е била ученичка. 22-годишната хубавица сега е студентка Университета за национално и международно стопанство, където сътрудниците й не стопират да я ухажват. Тя обаче била вярна на Рачков, написа show.bg.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР