Изминаха две години, откакто животът ми се преобърна!Това заяви щастливо

...
Изминаха две години, откакто животът ми се преобърна!Това заяви щастливо
Коментари Харесай

Мария Бакалова: Живея нов живот!

Изминаха две години, откогато животът ми се прекатурна!

Това съобщи щастливо актрисата Мария Бакалова, която в края на юни 2019 година се озова зад океана, с цел да се впусне с главата надолу в план, за който съвсем нищо не знае. Ролята на Татур в „ Борат 2 “ е повратна точка в живота на българската актриса. Току-що приключила НАТФИЗ,  още търсеща своето място Бакалова приема отговорно и с безспорен професионализъм задачата си. Не са малко провокациите през които би трябвало да премине.  От коренна смяна на външността си до това да прелъсти персоналния юрист на Доналд Тръмп- Джулиана, в хотелска стая. По-късно 25-годишната българска звезда споделя, че това е бил най стресовият  момент за нея по време на фотосите.

Следват редица самопризнания за надарената Мария. Най-големите измежду тях са номинация за награди Оскар и Златен глобус. С цели 44 номинации  и 27 награди единствено за последната една година Мария е най-успешната българска актриса. Редица са огромните холивудски звезди признали гения на българката.

След „ Борът 2 “, Бакалова се снима в други два огромни плана -  в комедията „ Балонът си партнира с Дейвид Духовни, а последно сниман с нейно присъединяване е филмът „ Тела, тела, тела “, който е застрашителен трилър, писа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР