Ръководният състав на МВР проведе национално съвещание. Гост на форума

...
Ръководният състав на МВР проведе национално съвещание. Гост на форума
Коментари Харесай

МВР да работи на страната на закона, на държавата и на народа ни

Ръководният състав на Министерство на вътрешните работи организира национално заседание. Гост на форума е бил служебният министър-председател Стефан Янев, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

" Искам Министерството на вътрешните работи да застане на мястото си, да работи на страната на Закона, на страната и на народа ни ", е декларирал вътрешният министър Бойко Рашков пред състава.

Той е отбелязал, че предпочитаната задача на Министерство на вътрешните работи е " да работи интензивно за подготовката и провеждането на почтени избори ".

Ръководството на министерството е упълномощило тази организация на Оперативния щаб за съгласуваност на активността на Министерство на вътрешните работи.

" Оценката за Вашата работа е тази на жителите, не на политиците ", е показал пред управителния състав на Министерство на вътрешните работи министър председателят Стефан Янев.

Той е подчертал, че упованията към чиновниците на Министерство на вътрешните работи са огромни - за дейно противопоставяне на стандартната и на всички аспекти на проведената престъпност.

Янев е споделил още, че фокусът на вниманието е ориентиран към подготовката и провеждането на " почтени и транспарантни парламентарни избори ". " От Вас се желае преданост към Закона, към хората, към публичния интерес ", е декларирал министър-председателят.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР