Сериалът Живите мъртви се завръща с 11-и сезон по FOX

...
Сериалът Живите мъртви се завръща с 11-и сезон по FOX
Коментари Харесай

Живите мъртви с неизлъчвани кадри преди премиерата на 11-и сезон |

Сериалът " Живите мъртви " се завръща с 11-и сезон по FOX на 23. 08. 2021 от 22,55 ч.

В предходния сезон на „ Живите мъртви " нашите оживели се сблъскаха с демони от предишното и се изправиха пред нови закани. Приятелства и връзки бяха застрашени от възходящите вреди от апокалипсиса.

Александрия е съществено компрометирана. Останало е единствено неясно сходство на този дом и леговище, след касапницата и разрухата, нанесени от Шептящите. Сега всички, които живеят в Александрия, се борят да я реформират и да изхранят възходящия брой поданици. Сред тях са оживелите от рухването на Кралството и изгарянето на Хилтоп, както и Маги и новата ѝ група. В Александрия има повече хора, в сравнение с убежището може да изхрани и отбрани. Положението е доста тежко, поради възходящото напрежение, подбудено от минали събития. Между опустошените стени, желанието за самозапазване заплашително пораства и се надига на повърхността.



Оцелелите би трябвало да обезпечат повече храна, до момента в който се пробват да възстановят Александрия, преди тя да се е разпаднала като безчет други общности, през които са прекосявали през годините. Но от кое място и по какъв начин? По-изнервени, измъчени и гладни от всеки път, те би трябвало да намерят надълбоко в себе си силата и стремежа да защитят живота на децата си, даже това да значи да изгубят своя личен.

Междувременно, без оживелите в Александрия да подозират, Юджийн, Езекиел, Юмико и Принцесата към момента са в плен на мистериозни бойци, членове на огромна и потайна формация.

А ето и някои неизлъчвани до момента фрагменти, част от „ 11 Седмици на разкрития до сезон 11 ": 



© 2021 AMC Film Holdings LLC. All Rights Reserved



© 2021 AMC Film Holdings LLC. All Rights Reserved



© 2021 AMC Film Holdings LLC. All Rights Reserved
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР