Една традиция се завръща. Днес TRUCK EXPO отваря широко врати за

...
Една традиция се завръща. Днес TRUCK EXPO
отваря широко врати за
Коментари Харесай

Ден на отворени врати за семейства и фенове на тежките машини в Пловдив

Една традиция се завръща. Днес TRUCK EXPO отваря необятно порти за професионални посетители, почитатели на тежките машини и техните фамилии. Третият заключителен ден на ревюто в Пловдив ще е с Вход свободен, оповестиха уредниците от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България. Така всички ще могат да се допрян до най-новите модели и технологии на световните производители на тежки и лекотоварни автомобили, изложени на територията на Международния панаир.

Ще има специфични оферти за всички, като посетителите могат да избират между различни зони, атракции и демонстрации на най-новите модели и технологии в сектора.

На тест-драйв за експерти, изкушените ще могат персонално да изпитат удоволствието да карат най-добрите камиони, рейсове и пикапи в света.

В 14:00 часа ще бъдат изтеглени наградите за посетителите на TRUCK EXPO 2021 и голямата награда на ревюто – билет за предстоящият старт от Формула 1 на пистата „ Хунгароринг “ в Будапеща, Унгария. Организаторът ААП поема билет General Admission, трансфер от/до пистата за всички дни на надпреварата, превоз, нощувки, екскурзоводско обслужване на български език, здравна застраховка, всички пътни, гранични и туристически такси. За присъединяване в томболата е достатъчно да попълните анкетната карта и да я пуснете в обособените за целта места.

Предстои един прелестен съботен ден в Панаира, с разнородни атракции и множество приятни моменти. Поканете близки и другари, и заповядайте в Пловдивския панаир. TRUCK EXPO 2021 ви чака!
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР