Този път обаче той не бе кандидат, а специален гост

...
Този път обаче той не бе кандидат, а специален гост
Коментари Харесай

Валентин Велчев се върна на Мини Мистър след 23 г.


Този път обаче той не бе претендент, а специфичен посетител на известното детско шоу на Илиана Балийска, като победител в конкуренцията през 1998 година „ Изключително е вълнуващо да се завърна на сцената на Мини Мистър 23 години откакто завоювах купата във Враца! Благодаря на Илиана Балийска за отношението и поканата да изпея новите си песни на тазгодишния конкурс “, съобщи музикантът.

Той се трансформира в любим на публиката на фестивала „ Пирин Фолк “ през 2019 година, когато дебютира на огромната сцена с песента „ Пирински орли “ и получи премията на журналистическото жури. Година по-късно затвърди триумфа си на обичания конгрес в Сандански с „ Благословен “, а по-късно издаде серия от сполучливи сингли като „ Ванга “, „ Коледно хоро “, „ От Враца до Дунава “, „ Татковина “ и „ Мамо “. Това предизвика огромната ни актриса и продуцент „ Мини Мис “ и „ Мини Мистър “ Илиана Балийска да го предложения и покаже като съумял образец на тазгодишните кандидати в двата състезанието.

На спектакъла тя отпразнува и своя креативен празник – 40 години на сцената, а Валентин Велчев особено я поздрави по този мотив с последния си шлагер - баладата „ Мамо “. В другото му осъществяване се включиха най-малките попълнения в танцувалните школи на балет „ Веда младши “, които трансфораха сцената в обилен карнавал и се получи същински празник. Накрая Валентин Велчев получи златен орден и купа за сполучливото си показване, връчени му от актрисата, режисьор и учител Цвета Балийска. Запис от церемонията „ Талантиада “ ще бъде излъчена в ефира на Военния ефирен канал през новия тв сезон на есен.

ВАЛЕНТИН ВЕЛЧЕВ В YOUTUBE:

ВАЛЕНТИН ВЕЛЧЕВ ВЪВ ФЕЙСБУК:

ВАЛЕНТИН ВЕЛЧЕВ В ИНСТАГРАМ:
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР