Google се радва на пазарен дял от 90% и нищо

...
Google се радва на пазарен дял от 90% и нищо
Коментари Харесай

Приложението на Google за онлайн преглед на кожата

Google се радва на пазарен дял от 90% и нищо чудно, че търсачката на колоса се употребява от 4,39 милиарда консуматори, в това число и от нас самите.
 Гугъл Maps и по какъв начин приложението ще ни демонстрира най-природосъобразните направления
Гугъл Maps ни кара да избираме сред експедитивност и екологичност

Приложението ще дава приоритет на природосъобразни направления

Едни от най-често изписваните думи в добре познатото празно поле на платформата са на тематика " Здраве ". Това е главната причина от компанията сега да работят над чисто ново приложение, което ще диагностицира положението на кожата, косата и ноктите ни.

За да получим оптимално точна информация от ексцентричния онлайн обзор, от уеб колоса ще разчитат на изкуствен интелект. Като от Гугъл изобщо не ни заблуждават, че информацията ще е в положение да размени визитата на съответния експерт.
 Снимка 532473

Въпросната уеб-базирана стратегия към момента е в развой на разработка и ще дава отговор по-точно и в детайли на въпроси " по отношение на най-разпространените кожни проблеми ", прецизират от Hypebae.

За задачата ще можем да качваме фотоси на проблематичните зони и откакто приложението проучва изображенията, ще ни демонстрира лист с вероятни съвпадения. Идеята е да ни помогне да създадем по-информиран избор по отношение на идващите стъпки в разрешаването на казуса.
 Листни зеленчуци, сладки картофи, млека с растителен генезис и за какво са потребни за кожата ни
3 храни за безупречна кожа

Защото хубостта идва от вътрешната страна

И не на последно място - от Гугъл дават обещание да тестват прототипа върху всички типове и тонове кожа, с цел да даде по-точна информация, съобразена с възрастта, пола и расата на потребителя.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР