Байерн (Мюнхен) има желание да привлече в състава си халфа

...
Байерн (Мюнхен) има желание да привлече в състава си халфа
Коментари Харесай

Байерн иска халф на Атлетико Мадрид

Байерн (Мюнхен) има предпочитание да притегли в състава си халфа на Атлетико Мадрид Саул Нигес, оповестява " AS ". 26-годишният футболист от много време е спряган за трансфер в разнообразни тимове, като до момента най-често се загатваха имената на Барселона и Реал Мадрид. Според последните информаци обаче сега баварците са с едни гърди пред конкуренцията, защото към този момент са се свързали с представители на играча, с цел да стартират първични диалози за възможен трансфер в посока " Алианц Арена ".

Макар да си остава значим състезател в селекцията на Атлетико Мадрид, през този сезон все по-често се случва Саул да остава на пейката за сметка на Маркос Йоренте и Коке, които са желаната двойка в средата на терена от Диего Симеоне.

Саул има контракт с " Дюшекчиите " до 2026 година, тъй че от клуба са в мощна позиция при договарянията за възможен негов трансфер и ще опитат да изстискат оптимално висока сума. В контракта на играча има уговорка за откупуване на стойност 150 милиона евро, само че последните информации са, че от Атлетико няма да упорстват за цялостната сума, а ще се съгласят да го пуснат и при оферта над 50 милиона евро.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР