В Португалия днес започна двуседмична кампания за ваксинирането срещу COVID-19

...
В Португалия днес започна двуседмична кампания за ваксинирането срещу COVID-19
Коментари Харесай

В Португалия започна ваксиниране на пожарникарите

В Португалия днес започна двуседмична кампания за ваксинирането срещу COVID-19 на около 15 хиляди пожарникари, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

От министерството на здравеопазването съобщиха, че се увеличава използването на антигенни тестове в училищата, фабриките и на други места, където се събират много хора. Очаква се по-късно днес парламентът да удължи до 1 март срока на извънредното положение в страната, което ще позволи на правителството да прилага действащия локдаун.

Средният брой за седмица починали с диагноза COVID-19 е най-висок в света - 2,05 на 100 хиляди души, - сочат данни на университета " Джонс Хопкинс ". Но средният брой новозаразени за седмица е спаднал до 47,56 на 100 хиляди. Пикът на този показател беше на 27 януари - 122,37 нови случаи на 100 хиляди души.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19631  Унгария ще получи 500 хиляди дози от имунизацията на Унгария ще получи 500 хиляди дози от имунизацията на " Синофарм " идната седмица  СЗО: Eвропа остава уязвима за COVID-19 макар спада в броя на новозаразените СЗО: Eвропа остава уязвима за COVID-19 макар спада в броя на новозаразените  Педиатър: Няма съображение за терзания в тестването на деца и възпитаници Педиатър: Няма съображение за терзания в тестването на деца и възпитаници
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР