Синът на пиара Арман Бабикян, Хаго – който беше лансиран

...
Синът на пиара Арман Бабикян, Хаго – който беше лансиран
Коментари Харесай

Бабикян-младши – маминото детенце, което стана протестър 


Синът на пиара Арман Бабикян, Хаго – който беше стартиран от татко си да прави акцията на Данаил Папазов за кмет на Варна – стана протестър. Бабикян-младши, несъмнено провали Данаил Папазов /бивш транспортен министър в кабинета Орешарски/, както претърпя неуспех и през 2013 г.с различен претендент за кмет на Варна – Чавдар Трифонов. И през днешния ден, Хаго решил да става протестиращ, един до друг с татко си. И написал:
Е, всички, които са срещу митингите и блокадите, видяхте какво стана през днешния ден. Премиерът-слънце се разтресе от боязън и изнесе лебедовата си ария.
Хаго, който не е прозрял същността на политиката, не е чел нужната литература и не е научил нищо от несполучливите си пиар акции, уредени от татко му – си мисли, че Борисов се е уплашил. Напротив, министър председателят не се е уплашил. В обръщението си Борисов доста тъкмо разказва кой се пробва да яхне протеста на младите: Олигарси, обединени поради наранени стопански ползи, провалени фигури, неуспели да катализират политическите и финансовите си упоритости, неосъществени политици, изгубили от дълго време социална подкрепа…

В челото на провалените фигури са:

Арман Бабикян – изискал 3 млн.лв. от Борисов, прочут с близостта си с Надежда Михайлова, Мария Капон, Мая Манолова /как все на атрактивни дами прави пиар/ и несполучливите си акции.

Велизар Минеков – със 7 финансирани изложения от Васил Божков в последните 3 години. В сбирката на Божков има 15 дребни пластики, закупени от Минеков.
Николай Хаджигетов – юрист на любовницата на Черепа – певицата Лилана.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР