Моника Валериева прие исляма на официална церемония. За това съобщи

...
Моника Валериева прие исляма на официална церемония. За това съобщи
Коментари Харесай

Моника Валериева Официално Е Мюсюлманка

Моника Валериева одобри исляма на публична гала. За това заяви самата тя, отговаряйки на въпроси на свои почитатели в обществената мрежа Инстаграм. Плеймейтката даже качи фотография от религиозното събитие и показа детайлности за решението да изповядва нова вяра.

Тя обаче е безапелационна, че това нейно решение не е обвързвано с мъж, написа trafficnews.bg.

Етока какво написа Моника, “правописът” е непокътнат:

“Приех друга религия напълно, поради самата себе си, по какъв начин се усещам, къде открих смяната, спокойствието, вярата, любовта! Една “церемония” просто е почит, ти или го вярваш в сърцето си или не. Хората имат неверна визия за исляма и ги оприличават като извънредно фанатични, което е доста грешно”. – написа в собствен отговор Моника Валериева.

На извършената гала, скандалната брюнетка е повтаряла изречение на арабски език, а преди този момент е дала документите си, с цел да бъде вписана в регистрите. Тя е имала и правото на избор дали да смени името си с мюсюлманско или да резервира своето. Предпочела е да си остане Моника, а по-късно е получила документ, който ще и е нужен, в случай че реши да посети Мека или да се омъжи.

Плеймейтката показа и някои обстоятелства по отношение на облеклото на мюсюлманката. Валериева споделя, че то напълно зависи от това какъв брой надълбоко набожен си.

“Облеклото за молитва е с абая и хиджаб от почитание, без обувки и с измити крайници и ръце, отворени длани и в посока към Мека. Сега, когато одобрих исляма нищо не би се трансформирало, с изключение на празниците! Чувствам се по-спокойна и щастлива от моето решение! Горда съм, че го направих за себе си!” – споделя още Моника Валериева.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР