Китайската фирма Cosco е станала обект на кибератака, която е

...
Китайската фирма Cosco е станала обект на кибератака, която е
Коментари Харесай

Хакери атакуваха китайската фирма Cosco 


Китайската компания Cosco е станала обект на хакерска атака, която е овладяна, настояват от компанията. В консултантската работа на клиентите си от централата в Шанхай, Cosco осведомят, че „приложенията за мрежи в Северна и Южна Америка, всички информационни канали, в това число телефони, е-поща и електронен продан на данни, са възобновени.“

В известие на Cosco се уведомяват товародателите и спедиторите в Съединени американски щати, че системата за е-поща на компанията работи, с изключение на в Лос Анджелис и Лонг Бийч, където клиентите могат да продължат да употребяват имейл адреса на Yahoo. Товародателите би трябвало да употребяват адреса на Yahoo, а не да изпращат информация посредством уеб страницата www.cosco-usa.com, който остава затворен „под предпоставката за обезпечаване на мрежова сигурност“.

Транспортните интервенции са се върнали към естествените равнища, твърдат от Cosco, без да се забавят пристанищата в пристанищния комплекс LA-Long Beach и освобождението на контейнери за импорт на превозвачи и интермодални оператори за транспорти в американския хинтерланд също се възстановява.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР