96-годишен ветеран от Втората световна война най-накрая получи дипломата си

...
96-годишен ветеран от Втората световна война най-накрая получи дипломата си
Коментари Харесай

96-годишен ветеран от Втората световна война най-накрая получи диплома за гимназия, след като в армията беше съкратена последната му година

96-годишен деец от Втората международна война най-сетне получи дипломата си за приблизително обучение — цялостна с абитуриентска шапка и пискюл — десетилетия откакто наборът редуцира последната му година.

Артър Мастърсън от Уорик, Роуд Айлънд, беше сюрпризиран с формалния документ от учебните заведения в Източен Гринуич като коледен подарък от фамилията си, заяви WJAR в неделя.

„ На Деня на благодарността ние преглеждахме някои документи, които той имаше, и шурей ми видя, че е напуснал гимназията, с цел да се причисли към армията “, сподели щерка му Илейн Веспиа пред локалната станция.

Мастерсън беше единствено на няколко месеца от дипломирането си, преди да отидем на война. Дядото е служил 11 месеца във флота по време на Втората международна война и две години в армията по време на Корейската война, съгласно изданието.

Веспиа искаше да направи нещо особено за татко си и реши да се свърже с началника на учебния регион, където Мастерсън посещаваше гимназия, с цел да види дали ще по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР