95% от казаното от Светослав Илчовски е лъжа, заяви съсобственикът

...
95% от казаното от Светослав Илчовски е лъжа, заяви съсобственикът
Коментари Харесай

Собственикът на Градус Иван Ангелов: 95% от казаното от Светослав Илчовски е лъжа

95% от казаното от Светослав Илчовски е неистина, съобщи съсобственикът на " Градус " Иван Ангелов по време на чуване в комисията за инспекция на ръководството на Борисов.

" Това са неистини и не мога да си обясня за какво публицисти и депутати стоят и слушат тези неистини, за какво ги популяризират. В Библията е казано, че това е грях и знам, че Господ гледа. Всеки, че си дава отговор за лъжите ", добави Ангелов.

" Винаги съм купувал от Илчовски на по-високи цени всичкатта продукция. Показвам документи - на 280 лева на звук съм купувал от него царевевица, а вижте тук - от друга компания съм купил на 270 лева Ето по какъв начин пада едната му неистина. За тези неистини аз ще го дам на прокуратурата ", съобщи Иван Ангелов.

" Той ме упреква мен в измами. 20 години обратно ми е направена данъчна инспекция. Излиза ми разлика стотинки. Грешка на счетоводството. Нямам терзания по отношение на чистотата на работата си. Аз съм производител на месо. Много е тежко да произвеждате пилешко месо. При мен работят 1 700 индивида. Общо за мен работят 4000 индивида. Няма по какъв начин те да взимат постоянно заплати, в случай че аз съм този, който ме показва Илчовски ", сподели още той.

" Илчовски твърди,че съм употребил името на премиера в Монако, само че това е неистина и е позор! Никога не съм употребявал името на премиера. Нито пред този господин, нито пред различен. " Градус " е с 29-годишна история. 150 млн. разплодни яйца произвеждаме и от тях 135 млн. яйца се изнасят в целия свят ", добави предприемачът.

Ангелов направи и изявление във връзка с изказванието, че е платил 5000 лева на плейметка, която да прекара време с премиера. " Борисов не е кой да е човек, не се занимава с такива неща. Това е под достолепието му. Може да си заплати за доста по-красива и по-скъпа плеймейтка от 5000 лева ", сподели предприемачът. Той не отхвърли, че е играл карти с Бойко Борисов, само че добави, че белот се играе с четирима души.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР