95-годишният пчелар бай Георги Тодоров издаде своята наистина магическа рецепта

...
95-годишният пчелар бай Георги Тодоров издаде своята наистина магическа рецепта
Коментари Харесай

95-годишният пчелар бай Георги: Опитайте моята рецепта и ако ви хване болест, ми се обадете!

95-годишният пчелар бай Георги Тодоров издаде своята в действителност магическа рецепта за здраве. С тази негова рецепта не го лови болест от доста години!

Той е на преклонните 95 лазарника, само че не е боледувал от години. Той е известният пчелар Георги Тодоров, който от дълго време ръководи сдружението на пчеларите „ Акация-1899 “.

Кошерите му са в село Смилец – община Стрелча и в село Тюркмен – община Брезово. Всички пчелари – млади и остарели го познават и приказват за него с страхопочитание. Защото препоръките и рецептите, които бай Георги им дава са ги отървали от редица болежки.

Днес ви представяме рецепта за здраве , която самият остарял пчелар счита за „ магическа “ и „ чудодейна “. И се кълне, че в случай че някой я опита, а след това се разболее, да отиде при него, че да си „ скъса дипломата “.

Ето точните артикули за тази неповторима рецепта за здраве, както и самият метод на банкет.

Вземете един кг пчелен мед, 200 грама пчелен прашец и един кг лимони. Изстискайте лимоните и със сока им полейте пчелния прашец, с цел да може да се разтвори в сока им. След това готовата примес от прашецът и сокът от лимоните се разбъркват доста хубаво в меда.

Тази смес се оставя да престои на мрачно и ветровито място за 24 часа, а когато преминат, към нея се прибавя и 250 грама сусамов тахан. Отново се разбърква добре, с цел да се получи напълно хомогенна примес.

Бай Георги Тодоров прецизира, че в случай че човек желае, умерено може да прибави към тази примес и две пакетчета канела. Той я приема без нея, само че канелата също има своите невероятни изгоди за здравето – според от това дали на човек му понася.

Самата процедура по приема на неповторимото лекарство за здраве на пчеларя бай Георги Тодоров е следната – в чаша хладка вода всяка заран и всяка вечер се разбърква добре една супена лъжица от вълшебната пчелна примес и една лъжица чист ябълков оцет.

Всичко това се изпива към един час преди хранене. Добре е тази лечебна примес да я одобряваме най-малко месец-два, изключително през зимния сезон, с цел да се спасим от вирусите и грипа, които ни нападат.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР