92-годишен мъж, който падна по насип в Орегон и прекара

...
92-годишен мъж, който падна по насип в Орегон и прекара
Коментари Харесай

92-годишен шофьор оцеля през нощта при животозастрашаващи температури след падане по насип в Орегон

92-годишен мъж, който падна по насип в Орегон и прекара нощта при температури под нулата е бил избавен и се възвръща добре, заяви полицията на щата Орегон във вторник.

Полицаите от отдела са били осведомени към 15:00 часа. на 7 ноември, че водачът е просрочен. Партньорът на CBS News KOIN разпознава водача като Лари Хендриксън.

Щатската полиция не сподели от кое място или към къде е пътувал Хендриксън, нито кой е предизвестил чиновниците, само че сподели, че последното му известно местонахождение е междущатска автомагистрала 84 в окръг Бейкър в щата. Окръг Бейкър е в североизточната част на щата и граничи с Айдахо.

Сутринта на 8 ноември щатската полиция откри транспортното средство, което беше изоставено.

Хендриксън е открит " на малко разстояние... надолу по насип ", сподели щатската полиция.

Хендриксън е паднал по насипа, споделиха чиновници, и е бил „ затрупан в растителност, когато е открит “. Той е бил в насипа през нощта, преживявайки „ животозастрашаващи студени метеорологични условия “, сподели полицията. Температурите към момента бяха под нулата сутринта, когато служителите на реда го откриха.

Хендриксън е бил в схващане и е дишал, сподели полицията, и служителите на реда са оказали първа помощ, до момента в който незабавните екипи не са го транспортирали до локална болница.

" Ние сме признателни за този позитивен резултат. Излагането на студено време може да бъде животозастрашаващо и още една нощ при тези условия може да е била съдбовна ", сподели капитанът от полицията на щата Орегон Кайл Кенеди във Фейсбук. Длъжностните лица също по този начин посъветваха водачите да уведомят околните си къде пътуват и какъв е предстоящият час на идването им, с цел да могат да бъдат докладвани всички евентуални изключителни обстановки.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР