90-годишният полковник Доньо Донев получи поздрав и символичен подарък от

...
90-годишният полковник Доньо Донев получи поздрав и символичен подарък от
Коментари Харесай

Поздравиха 90-годишен полковник от Стара Загора навръх рождения му ден

90-годишният полковник Доньо Донев получи привет и алегоричен подарък от Община Стара Загора.
 Община Стара Загора
Навръх рождения си ден полк. Донев се срещна със зам.-кметовете Радостин Танев и Милена Желева. „ Днес ние благодарим, че имаме опцията да поздравим човек със забележителен житейски път, почтено работил и градил в годините, оповестиха от Общината.

От името на кмета на Стара Загора Живко Тодоров ви сервирам откровени пожелания за здраве и благополучие “, обърна се към рожденика Радостин Танев. По време на прочувствената среща, полк. Донев показа някои от най-запомнящите си прекарвания досега, като даде обещание да почерпи и за 100-ния си рожден ден.
 Община Стара Загора
Дългогодишният му опит в редиците на Българската войска смята, че му е дал най-важното - дисциплинираност. „ В моя живот не е имало увъртания, не е имало скатаване – постоянно съм държал на добре свършената работа. Сега, вие младите, можете доста, би трябвало да сте целенасочени, да държите на образованието си, надграждайте себе си. Бъдете почтени.

Използвайте младостта си, тъй като в един миг ще се усетите, че духът е млад, само че тялото не е. Накрая, когато минат годините, само че си живял праведно – тогава имаш хубавите мемоари, равносметките. Те ти остават - дружно с уважението “, показа рожденикът.
 Община Стара Загора
„ Възхищавам се на духа ви, на страстта, с която говорите за житейските наслади и тъги, триумфи и неволи през тези 90 години. Мъдростта се събира от обстановките, които излизат пред нас всекидневно.

Вярвам, че сте събрали и предали напред за поколенията доста скъп опит и ще продължите все по този начин с жар и сладкодумие да радвате близки и другари “ , поздрави рожденика и зам.-кметът Милена Желева.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР