9 са арестуваните при днешната акция на главна дирекция „Борба

...
9 са арестуваните при днешната акция на главна дирекция „Борба
Коментари Харесай

Прокуратурата официално: 9 са арестувани при акцията на ГДБОП и жандармерията в Козлодуйско

9 са задържаните при днешната акция на основна дирекция „ Борба с проведената престъпност “ (ГДБОП) и жандармерията във Врачанско, заяви представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.
„ Днес под управлението на Специализираната прокуратура на територията на област Враца чиновници на ГДБОП и жандармерията правят дейни процесуално-следствени дейности. Разследва се проведена незаконна група, която е правила рекет, палежи, лихварство и разпространяване на наркотични субстанции. Групата е работила от септември 2015 година до сегашния миг. Задържани са 9 лица, правят се претърсвания в жилища и коли и се разпитват очевидци “, сподели Арнаудова и изясни, че по предписание на основния прокурор Сотир Цацаров на място са изпратени екипи и от Бюрото по отбрана към основния прокурор и Бюрото по отбрана на очевидци, които да обезпечат дейностите по следствието и да оказват отбрана на очевидците.
Утре на брифинг в Оряхово ръководителят на Специализираната прокуратура Иван Гешев, шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов и представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова ще дават повече информация за хода на разследването
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР