9 октомври – Венера преминава в знака Дева На 9

...
9 октомври – Венера преминава в знака Дева На 9
Коментари Харесай

Ето кои са опасните дни през октомври

9 октомври – Венера минава в знака Дева

На 9 октомври Венера ще бъде в шести дом на хороскопа, където постоянно е доста слаба. Можете да забравите за търсенето на обич по време на престоя си в Дева. Ще имате задоволително сила единствено за някои значими неща и то не постоянно. Астролозите поучават в този ден и през идващите дни деликатно да планирате свободното си време и работа, без да поемате опасности и без да разпределяте времето си.

13 октомври – петък 13

Петък 13-ти постоянно е доста рисков ден, в който черната магия цъфти. Вероятността да почувствате отрицателното въздействие на другите ще се усили внезапно. В никакъв случай не си създавайте нови врагове през този ден.

14 октомври – пръстеновидно слънчево затъмнение

Много рисков ден, в който хаосът ще царува в целия свят. И Луната, и Слънцето ще се срещнат в знака Везни. Това значи, че прочувствените проблеми ще станат съществени. Най-вероятно в този ден огромен брой хора ще стартират да се упрекват за предишното си. Не очаквайте правдивост от хората в този ден.

20 октомври – съвпад на Слънцето и Меркурий

През октомври тази връзка ще се състои на 20-ти. Както постоянно, в този ден е по-добре да не се карате с никого, да не тръгвате на дълъг път, да не поемате опасности и да не харчите доста пари. Бъдете извънредно деликатни и съобразителни във всичко.

22 октомври – Меркурий минава в знака на Скорпион

На 22 октомври Меркурий ще бъде в Скорпион. Това е добър миг да си останете вкъщи, само че е по-добре да пренасрочите пътуванията си. Това е ден на вътрешен дисонанс и комплицирано схващане. В такива моменти хората са доста по-склонни да бъркат, да дават празни обещания и да мамят.

28 октомври – отчасти лунно затъмнение

Последното затъмнение през 2023 година ще бъде минимум рисково, само че това не значи, че на този ден няма да ни чакат проблеми. Това ще бъде денят, в който Луната е в Овен, тъй че импулсивността и експанзията ще станат норма. Ако се карате с някого в този ден, вероятността да се помирите ще бъде съвсем нулева. Не занимавайте хората с изказванията си и не се обиждайте на думи.

29 октомври – съвпад на Меркурий и Марс

Меркурий и Марс ще бъдат от една и съща страна на Земята в този ден. Това значи, че ще имаме проблеми с мотивацията и желанието да подобрим живота си. Хората ще станат егоисти и ще стартират да демонстрират своята надменност и неприятно въодушевление на всички към тях. Не очаквайте помощ от никого, написа happy-woman.bg.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР