9-метров кораб с около 20 души на борда е изчезнал

...
9-метров кораб с около 20 души на борда е изчезнал
Коментари Харесай

Кораб с 20 души на борда изчезна безследно в Бермудския триъгълник

9-метров транспортен съд с към 20 души на борда е липсващ сред Бахамите и Южна Флорида. Издирването му, траяло 84 часа, е безуспешно, оповестява американската брегова защита и локалните медии.

Корабът Mako Cuddy Cabin е напуснал Бимини (Бахамите) в понеделник в посока към езерото Уърт (Флорида, САЩ). След като не е достигнал дестинацията си в предстоящото време, е била алармирана американската брегова защита, която неотложно е почнала издирването му. На повърхност от към 27 359 квадратни километра, " почти два пъти по-голяма от Масачузетс ", съгласно известието на американската брегова защита, не са открити следи от кораба и от пасажерите.

От бреговата защита приканиха всеки, който има информация за изчезналия транспортен съд, да се свърже с нея допустимо най-бързо.

Районът, в който е липсващ корабът, е в границите на така наречен Бермудски триъгълник - повърхност от един милион квадратни километра море под формата на утопичен равностранен триъгълник, свързващ Маями, Пуерто Рико и Бермудските острови.

Няколко мита за изгубването на самолети и лодки при мистериозни условия донесоха злокобна популярност на този регион, който е една от най-натоварените морски и въздушни директни зони в света.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР