9-месечно бебе с 40 градуса температура и ниска сатурация е

...
9-месечно бебе с 40 градуса температура и ниска сатурация е
Коментари Харесай

Майка обикаля куп болници с 9-месечно бебе, докато намери лекар и лечебно заведение

9-месечно бебе с 40 градуса температура и ниска сатурация е било разкарвано сред лечебни заведения в София, преди да бъде признато. Това твърди майката – Арша Йорданова.
Според описа на майката, персоналният доктор слага диагноза бронхит. В „ Пирогов ” към този момент диагнозата е изострен бронхиолит, като има наставление за хоспитализация – в болничното заведение обаче нямало места и по тази причина детето е пренасочено към Александровска болница. Там диагнозата се трансформира – детето не било за хоспитализация. Пред Нова телевизия майката е безапелационна – към този момент беше пред гърчове. „ Същите драми с Александровска болница съм имала с огромния ми наследник, още веднъж с бробхит ”, добави Йорданова
 В Пловдив избавиха бебе, което се считало за неспасяемо В Пловдив избавиха бебе, което се считало за неспасяемо
Лекарите от УСБАЛАГ „ Селена “ избавиха бременност, а по-късно и живота на недоносеното бебе. Малката Кристияна, за която няк...
В последна сметка тя отива във Втора многопрофилна болница, където бебето е поставено незабавно на О2. А майката твърди, че лекарка от лечебното заведение е декларирала, че детето щяло да почине, в случай че не е потърсила тях в точния момент.
Бебето остава за лекуване най-малко до 21 май. Положението към този момент е устойчиво. " Ще диря правата си – извънредно безконтролно е в 9-месечно дете на ръце в 1:30 през нощта ", акцентира Йорданова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР