9 лунен ден от 14:25 часа на 20 юли до

...
9 лунен ден от 14:25 часа на 20 юли до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 20 юли 2018 година

9 лунен ден от 14:25 часа на 20 юли до 15:28 часа на 21 юли

Ден за филтриране на душата и тялото!

Хубаво е, почтено да признаем пред себе си своите грехове. Денят е удобен да се освободим от тях – елементарно ще се каем, елементарно ще прощаваме и греховете на другите. Така че, да не изпускаме удобната опция – това е ден за смирение.

Нека да обмислим своя живот и да си спомним иналото. Пречистване на душата с огън, е една от настоящите практики за това денонощие – това може да е огън измежду природата или домашната камина, само че и фитила на елементарна свещ ще свърши работа!

Петък може да ни даде напрегната сила, която може да срещаме на всички места. Затова е хубаво да не се впускаме в някакви нови и непредсказуеми дейности, да внимаваме с кого поддържаме връзка, и какво приказваме. Нека не вземаме и прибързани решения, а преди този момент, да помислим.

Темите, които ще са настоящи през днешния ден ще бъдат свързани с Луната в Скорпион – финанси, здраве, секс, зачатие.

Възможно е да усещаме раздразнителност, прочувствена неустойчивост, и психо-емоционален дисбаланс.

Но, все пак, ще се оправим извънредно добре с всичките си значими и трансформиращи моменти и обстановки. Защото, ориста и пространството ни дават прелестни и удобни благоприятни условия да ги решим, както и да извлечем изгода и резултати от тях.

Нека не потъваме надълбоко в черни и отрицателни мисли, да не им даваме сили, а в противен случай, да се мъчим да ги премахнем и да ги унищожим.

Затова е добре да се възползваме от Луната в Скорпион, която може да ни помогне да трансформираме някои страсти, мисли и усеща, в положителна посока или изцяло да ги изхвърлим от живота си.

Уязвими са половите органи, допустимо е обострянето на хемороиди и на запек.

Да не се вършат интервенции на дебело черво и полови органи, в случай че естествено не е неотложно.

Автор: Ивелина Рускова, астролог

аstroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР