9-годишната Бриана Петрова от Варна бе обявена за най-красивата на

...
9-годишната Бриана Петрова от Варна бе обявена за най-красивата на
Коментари Харесай

Българче стана Мини мис Планета

9-годишната Бриана Петрова от Варна бе оповестена за най-красивата на земята за тази година. Тя извоюва купата GRAND PRIX Мини мис и мини мистър Планета - 2019 година. С грациозна стъпка и доста сила, дребната звезда взриви подиума и остави своите следи след себе си. Неповторима и вдъхновяваща Бриана Петрова е една хала единствено на 9 години.

Тази година хазаин на състезанието за хубост и гений Мини мис и мистър Планета - 2019 беше България. Той се организира от 21 до 27 юни в курортен комплекс Албена. Нашата страна беше показана от победителката на миналогодишния конкурс за хубост и гений Мини мис и мини мистър Свят - 2018.

Сред над 20 страни участници от целия свят, Бриана съумя да се пребори и да грабне купата GRAND PRIX "Мини мис и мини министър Планета 2019. Деца от 4 до 17 години от Южна Африка, Бразилия, Индия, Русия, Румъния, Грузия и други се конкурираха между тях.

Участниците бяха оценени от умело интернационално жури, формирано от експерти в областта на шоубизнеса и хубостта, публицисти и дизайнери. Имаше и детско звездно жури, което се състоеше от спечелили от предходни години, спечелили купата Мини Мис и Мини Мистър Планета от България, Русия, Грузия.

Участниците се показаха в няколко тура: изявление с жури, фешън ревю, показване на гений, финално шоу, показване с национални носии, тематично дефиле Морско дъно, публични рокли и костюми

Организаторите на състезанието и ръководителят на журито Ирина Папазова, притежател на организация Интерсаунд, се погрижиха децата да не скучаят и демонстрираха забележителностите и атракционите на Варна и курорта Албена.

Децата получиха поздравления и дарове от кмета на регион Младост - община Варна - Христо Христов.

Бриана Петрова е професионален детски модел и фотомодел. Има опит в телевизионни реклами, ревюта и многочислени фотосесии.

Освен като модел, взе участие и в доста други интернационалните и национални състезания, където се изявява още като певица, пианиска и танцьорка на латиноамерикански танци и е печелила доста влиятелни награди.

Има предложения за участия в фешън ревюта на световноизвестни дизайнери, както и за участия във кино продукции. Въпреки нежната си възраст, 9-годишната Бриана Петрова е открита като множеството модели на кастинг, какъвто огромните организации провеждат.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР