9 години затвор определи СГС за Андриан Антонов, който причини

...
9 години затвор определи СГС за Андриан Антонов, който причини
Коментари Харесай

Съдът реши: Ето какво е наказанието за Андриан Антонов, причинил смъртта на Ани и Явор

9 години затвор дефинира Софийски градски съд за Андриан Антонов, който аргументи гибелта на Ани и Явор на столичния бул. „ Сливница “ през май 2023 година. Това наказване ще бъде понижено с една трета, тъй като Антонов се призна за отговорен и се съгласи с цялото обвиняване, предава БТВ.

Така той ще остане в пандиза за 6 години.

Съдът сподели, че осъзнава чудовищната виновност на Антонов и чудовищата загуба за фамилията, само че нито едно доказателство не може да покрие загубите.

Като смекчаваща виновността събитие  не може да бъде употребено самопризнанието на Антонов, тъй като е превишил скоростта с повече от два пъти.
 
Но като смекчаващото виновността събитие съдът приема неговото разкайване, а то е друго от признанието.

Делото се гледа по съкратената процедура, тъй като подсъдимият Адриан Антонов се призна за отговорен и одобри напълно обвиняването на прокуратурата.

18-годишният обвиняем е минал със 100 километра в час през пешеходната пътека, сподели експертизата по делото.

По-рано от съдружие „ Ангели на пътя “ се срещнаха с правосъдния министър с искане за по-високи санкции за водачите, предизвикали гибел на пътя.

Семействата на Ани и Явор поскаха оптимално наказване за Адриан Антонов.

Според околните на починалите младежи единствено заслужено наказване ще помогне да няма други разрушени фамилии, а останалите хора ще повярват в правораздаването.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР