9 артисти ще се качат зад пулта на клуба в

...
9 артисти ще се качат зад пулта на клуба в
Коментари Харесай

CACAO BEACH CLUB дава старт на летния сезон на 8 и 9 юни

9 актьори ще се качат зад пулта на клуба в двата дни

Най-посещаваният клуб на българското черноморие – CACAO BEACH CLUB, отваря порти за сезон 2018! Две огромни празненства ще слагат началото на лятото в един уикенд. Клубът предлага многообразие от стилове в откриващия уикенд, като в петък (8 юни) на плажа ще звучи техно, а на 9 юни- хаус! Артистите, които първи ще застанат зад пулта тази година са ANNA , Chus & Ceballos, Citizen Kain , Kaiser Souzai , Diass , Deso и Pacho & Pepo.

Първата вечер (8 юни) ще танцуваме под звуците на четирима актьори. Един от тях е сполучливият български диджеи и резидент на YALTA CLUB – DIASS. Артистично новаторски, той е почитател на грууви ритмите и главозамайващите вокали, които наложително включва в сетовете си и които сигурно ще допринесат за атмосферата на вечерта. След него ще забележим и ANNA, която направи едно от най-хубавите празненства през сезон 2017 и която се издигна в класациите със съблазнителната си, само че и мощна техно музика.

В откриващата вечер ще чуем и надарения французин Citizen Kain. Собственикът на лейбъла Neverending е присъединил в програмата си за лятото две, извънредни празненства в България, като и двете ще бъдат в CACAO BEACH CLUB. Не на последно място, програмата за 8 юни включва и Kaiser Souzai, с същинско име Markus Binapfl. Това е и първото посещение на актьора у нас, който сътвори хитовото парче Girl и продължава да демонстрира водеща роля в прогресив хаус музиката.

Втората нощ на плажа (9 юни) ще показа още една добра селекция от диджеи. Българското присъединяване ще бъде в лицето на някои от най-добре познатите ни диджеи в Източна Европа - Deso, Pacho & Pepo. И тримата са с над 20 годишна кариера и многочислени запаметяващи се участия в CACAO BEACH CLUB, както и в други влиятелни клубове в България и Европа.

Chus & Ceballos са хедлайнерите на съботната вечер, които всички почитатели чакат с неспокойствие. Испанците, образували дуото през 2000 година, несъмнено са най-солидната и професионална двойка диджеи и продуценти. Талантливите момчета са създатели на Stereo Productions и основатели на ъндърграунд придвижването, познато като Iberican Sound. Приветствани от хиляди за отличните им продукции, в това число и ремиксите им за световноизвестни реализатори като Madonna, демонстрират изключителна еластичност, която им дава опция да се изявяват в именити клубове като Pacha (Ню Йорк), Space (Маями), Stereo (Монтреал), Ageha (Токио) и доста други.

Промоционални жилети за откриващия уикенд на CACAO BEACH CLUB може да намерите в мрежата на Eventim.bg на цена от за 15 лева / вечер или може да закупите билет за двете вечери на промоционална цена от 24 лева

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР