8бързи полицейски производства са образувани в края на миналата седмица

...
8бързи полицейски производства са образувани в края на миналата седмица
Коментари Харесай

Арестуваха пияни и дрогирани шофьори в област Кюстендил

8бързи полицейски производства са формирани в края на предходната седмица на територията на Кюстендилска област за ръководство на МПС след приложимост на алкохол, наркотично вещество и МПС без регистрационни табели и не регистрирани по надлежния ред – лидерът, управлявал л.а. „ Рено “, е 39-годишен, открит е от чиновниците на реда в Кюстендил, водачите, управлявали след приложимост на алкохол са открити в Кюстендил/на 50 и 55г./ и на Автомагистрала „ Струма “- 55-годишният лидер е бил зад кормилото с 3.15 промила алкохол в издишания въздух.

Тестовете на водачите са направени с техническо средство. Водачите са арестувани с полицейска заповед.

Водачите, управлявали транспортни средства без регистрационни табели или нерегистрирани по надлежния ред, са открити от дупнишки служители на реда – в с. Крайници са открити 36-годишен лидер на т.а. УАЗ без рег.табели и 43-годишен лидер на л.а. „ Сузуки “, в с. Червен брег е открит 17-годишен лидер на л.а. „ Фиат “ без регистрационни табели и нерегистриран по законовия ред, откритият в Дупница лидер на нерегистриран мотопед е 40-годишен. За случаите е известена прокуратурата.

В края на предходната седмица в районно управление (на МВР) Бобов дол е декларирана кражба на неустановено количество рапица от парцел на аграрни производител в землището на Бобов дол, действието е осъществено с механически средства – комбайн и трактор с прикачено ремарке. Дежурна полицейска група е направила оглед на място, досъдебно произвеждане е формирано по случая, известен е дежурен прокурор.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР