88 смъртни случая, свързани с канадски уебсайтове за самонараняване, докато Обединеното кралство започва разследване

...
Британската полиция разследва смъртта на 88 души в Обединеното кралство,
Коментари Харесай

Британската полиция разследва смъртта на 88 души в Обединеното кралство, които са купували продукти от базирани в Канада уебсайтове, за които се твърди, че предлагат смъртоносни вещества на хора, изложени на риск от самонараняване , съобщи Националната агенция за борба с престъпността на страната в петък.

Разследването е част от международни разследвания, предизвикани от ареста в Канада по-рано тази година на Кенет Лоу, който е обвинен по две обвинения в консултиране и подпомагане на самоубийство.< /p>

Канадската полиция казва, че Ло от района на Торонто е използвал поредица от уебсайтове за рекламиране и продажба на натриев нитрит, вещество, което обикновено се използва за лечение на месо, което може да бъде смъртоносно при поглъщане.

Великобритания държавна статистика. Миналата година близо 50 000 американци са починали от самоубийство, съобщи Центровете за контрол и превенция на заболяванията на САЩ по-рано този месец.

Изчислено е, че в момента има повече от 700 000 самоубийства годишно по света, според Световна здравна организация.

Ако вие или някой, когото познавате, е в емоционален стрес или суицидна криза, можете да се свържете с  като се обадите или изпратите текстово съобщение на 988. Можете също .

За повече информация about , Телефонната линия за помощ на Националния алианс за психични заболявания (NAMI) може да бъде открита от понеделник до петък, 10:00 – 22:00 часа. ET, на 1-800-950-NAMI (6264) или на имейл [email protected].

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР