87-годишен русенец е бил приет с обгаряния в УМБАЛ „Канев“,

...
87-годишен русенец е бил приет с обгаряния в УМБАЛ „Канев“,
Коментари Харесай

Вдовец подпали дома си, поменувал починалата си жена

87-годишен русенец е бил признат с обгаряния в УМБАЛ „ Канев “, оповестиха огнеборци. Според полицията, възрастният вдовец запалил самичък жилището си на първия етаж в бл. „ Гребенец “. Мъжът запалил свещ в памет на умрялата си брачна половинка.
Той отишъл в другата стая, само че като излязъл, свещта паднала, запалила покривката, а от нея пламъците се трансферирали върху покъщнината. Възрастният мъж се опитал да потуши пожара, само че не съумял, а съседи позвънили на тел. 112.
Наложило се за времето от 17:34 до 18:55 часа чиновници от Втора РСПБЗН-Русе с два автомобила се борили с пожара. Наложило се да бъдат 10 души, а стопанина на жилището бил откаран в болница, където бил настанен без заплаха за живота. Пожарникарите са загасили запалването с към 300 л вода на повърхност към 50 кв. м. Унищожено е домашно имущество в едната от стаите, опушени са стени и таван. Изпратените на място екипи огнеборци потушили пожара. Възрастният мъж получил обгаряния и обгазяване, с кола за спешна помощ на Спешна помощ бил откаран в УМБАЛ „ Канев “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР