86-годишна жена бе нападната и пребита пред банкомат в столичния

...
86-годишна жена бе нападната и пребита пред банкомат в столичния
Коментари Харесай

16-годишна нападна и обра възрастна жена в София

86-годишна жена бе нападната и пребита пред банкомат в столичния квартал „ Дружба”. Откраднали ѝ 590 лв., които старата жена е получила като енергийни помощи.

„ Никога няма да го не помни! Не ми е толкоз за парите. А за това, което се случи. Цялата съм в синини”, показа Дафинка Милева. Престъплението е осъществено на 20 ноември.

„ Обръщам се от банкомата и изкочи едно момиче, което ми взе парите. Започна да ме удря по лицето и да ме блъска. Аз се разпищях”, описа Дафинка.

Писъците на старата жена я избавят. На помощ ѝ се притичват доста хора, а инцидентен минувач даже вижда нападателката по какъв начин тича и поради паниката изхвърля парите под кола. Успяват да заловен нападателката, която се оказва едвам на 16 години.

„ Беше хубаво, интелигентно момиче. Не можеш да нападнеш стара жена и да ѝ вземеш парите и да знаеш, че тя на следващия ден няма пари да си купи хляб”, сподели Дафинка.

Възрастната жена е с фрактура на тазобедрената става. Вече е изписана от болничното заведение, а 16-годишното момиче се оказва остаряла познайница на Министерство на вътрешните работи.

„ Има голям брой престъпни регистрации, включващи обири, грабежи, безчинство, а също по този начин и била хващана с наркотици”, съобщи Антоанета Панчева, представител на Софийската градска прокуратура.

Парите на старата жена, която по подигравка на ориста цялостен живот е работила като касиер в банка, към този момент са ѝ върнати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР