84-годишният сър Иън Маккелън се е разделил с 30-годишното си

...
84-годишният сър Иън Маккелън се е разделил с 30-годишното си
Коментари Харесай

Сър Иън Маккелън заряза 54 години по-младото гадже

84-годишният сър Иън Маккелън се е разделил с 30-годишното си гадже.

Според слуховете, артистът от " Властелинът на пръстените " е бил с красавеца Оскар Конлон-Мори в продължение на една година, откакто се срещнали, до момента в който играят надлежно майка и наследник в пантомимата " Mother Goose " през 2022 година

Както се оповестява от Daily Mail, вътрешен човек, непосредствен до някогашната двойка, сподели: „ Оскар е разказвал на другари и семейство за огромните си проекти с Маккелън. Той даже казвал, че счита, че ще се сгодят. "

Въпреки това, „ Маккелън не е имал гадже от 20 години “ и той „ в действителност не е женен мъж “.

" Той не желае мъж да живее в дома му. Той се радва да има някого, когато е на турне ", споделя източникът. „ Маккелън се увлича; по-късно незабавно щом се влюби в някого, той се скарва с него. "

Сър Маккелън неотдавна разкри, че в никакъв случай не е имал шанса да каже на родителите си, че е гей, тъй като те са умряли, когато е бил млад, оповестява Daily Mail.

Майка му умира, когато той е едвам на 12, а татко му - 10 години по-късно, споделя Маккелън, когато го питат дали е бил непосредствен с родителите си. " Никога не съм им казвал, че съм гей, да вземем за пример. Не са ме виждали да върша нито една от най-хубавите си функции. Но си припомням за тях единствено на драго сърце. "

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР