84 годишната Делка Димитрова от село Крепост благодари за доброто

...
84 годишната Делка Димитрова от село Крепост благодари за доброто
Коментари Харесай

Крепостчанка благодари на Бърза помощ в Хасково за...

84 годишната Делка Димитрова от село Крепост благодари за положителното отношение на екипа на Бърза помощ в МБАЛ Хасково. Пенсионерката почуствала мощни болки в стомаха, най-вероятно от гастрит, при започване на годината. До спешото поделение я откарала снаха и с колата. След обширен обзор дежурния доктор и направил и кардиограма, тъй като схванал, че е оперирана от сърце. Медицинските сестри и присъединили и система и я успокоили с насърчаващи думи.

Лекарите от Бърза помощ извикали и експерт от вътрешно поделение, който и прегледал жлъчката и стомаха. След, което и предложили да я настанят в отделението за лекуване, само че Димитрова отказала. Тя се почувствала по-добре от топлото отношение на лекарите и сестрите в незабавното и предпочела да си се прибере у дома за домашно лекуване. Крепостчанката подписала декларация за отвод от лекуване и се прибрала вкъщи си.

Изкарах два поредни грипа, по тази причина чак в този момент съумях да намеря адреса на вестник " Марица " и да благодаря особено на лекарите от незабавното в Хасково. Доброто би трябвало да се насърчава, добави пенсионерката.

Преди години съм ходила по неотложност в Бърза помощ в Димитровград, само че там отношението на лекарите не беше такова, приключи Димитрова. Затова желая да изразя специфичната си признателност на доктор Пламен Перестеров, доктор Станислав Аркумарев, медецинските сестри Маргарита Чукова и Музафер Юсеин и санитарката Ширин, както и на целия екип на Бърза помощ в МБАЛ Хасково.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР