83-годишна жена е открита в дере край пазарджишкото село Паталеница

...
83-годишна жена е открита в дере край пазарджишкото село Паталеница
Коментари Харесай

Откриха възрастна жена в дере край Пазарджик, денонощие след изчезването й

83-годишна жена е открита в дере край пазарджишкото село Паталеница близо денонощие, откакто околните й подали сигнал, че е изчезнала, заяви представителят на полицията Мирослав Стоянов. Страдащата от деменция Димитрийка Стоянова била с голям брой охлузни пострадвания и премръзнала, само че общото й положение било положително.
Сигнал за изчезналата баба подал преди няколко дни синът й Георги, който обяснил че майка му излязла от вкъщи им и повече не се прибрала. Незабавно били образувани два полицейски екипа, които благодарение на доброволци почнали претършуване на селото и покрайнините му, само че изчезналата пенсионерка не била открита.
На идващия ден локалният гражданин Лука Груев бил смутен, че кучето му каракачанска овчарка не стопира да лае. Огледал региона към къщата си, само че не видял наоколо хора, от които кучето да се подразни. Тогава открил, че овчарката лае безспирно към близкото дере. Мъжът се доближил и чул стонове, което го предиздвикало да слезе в дерето, където разкрил изчезналата стара жена.
С помощта на пристигналите на място полицейски чиновници потърпевшата пенсионерка била изкарана от дерето и отведена в болница. След оказаната й здравна помощ бабата е освободена за домашно лекуване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР