83-годишният бивш италиански премиер остава заразен с коронавируса, след като

...
83-годишният бивш италиански премиер остава заразен с коронавируса, след като
Коментари Харесай

Берлускони пак с COVID-19, отмени тържеството за 84-ия рожден ден

83-годишният бивш италиански премиер остава заразен с коронавируса, след като е получил поредния положителен тест за инфекция. Това съобщи вестник Il Messaggero, цитиран от Дарик.

Политикът се чувства добре, с изключение на синдрома на умората, и е изолиран във вилата си в Аркор. В тази връзка всякакви тържества по случай рождения ден на Берлускони, който на 29 септември става на 84 години, са отменени.

Берлускони бе диагностициран с Covid-19 на 2 септември, след което бе хоспитализиран с ранна двустранна пневмония.

На 14 септември политикът беше изписан. Самият Берлускони призна, че в даден момент се е чувствал много зле и се е страхувал за живота си. Той нарече болестта „ адска “.

Берлускони е постоянен лидер на партия „ Напред Италия “ и евродепутат. Заедно с него, както уточнява Il Messaggero, е и новата му приятелка - депутатката в парламента, 30-годишната Марта Фаскина, която също е била болна.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12575  Oгнище на COVID-19 в касапница с български служащи в Германия Oгнище на COVID-19 в касапница с български служащи в Германия  Случаите на COVID-19 към този момент са най-вече измежду младите Случаите на COVID-19 към този момент са най-вече измежду младите  Рекорден брой инфектирани с ковид за едно денонощие в Украйна Рекорден брой инфектирани с ковид за едно денонощие в Украйна
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР