„Ще осигуря средства в размер на близо 900000 лева до

...
„Ще осигуря средства в размер на близо 900000 лева до
Коментари Харесай

900 000 лв. за Триводици до края на мандата

„Ще осигуря средства в размер на близо 900000 лв. до края на мандата за ремонт на улици, атомна апаратура за отопление на детската градина, LED осветяване, футболно игрище на дребни порти, баскетболно игрище на терена против учебното заведение и най значимото: план за пречиствателна станция и канализация на Триводици“, заяви през днешния ден кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев, откакто бе на място в селото.

Той напомни, че досега тук има вложени към 4 милиона лв. за нов път, черква, ремонт на читалището и нов център с детска площадка и фитнес навън.

„И всичко ново също ще се случи, тъй като хората го заслужават! Не предизборно! Местните избори са ясни! Хората би трябвало да знаят, че не разделям кметовете от коя партия са! С кмета на Триводици Симеон Димитров работим за жителите на това село! Много има какво да се желае от нас още, само че едно е да завариш подредена къща и единствено да я поддържаш, друго е да я строиш от основи. Заварих село с бюджет от 600 лв. за годината! Сега каквото имат жителите на Триводици, доста села могат единствено да мечтаят. Някои хора живеят с една цел – да оставят диря след себе си. Но не се получава. Благодарен съм на ориста, че такава диря към този момент съм оставил! И както обичам да споделям, хубаво е всеки да остави диря след себе си, само че още по-хубаво е да успееш да промениш системата и да докажеш, че и една птичка може да направи пролет!“, разяснява още Георги Мараджиев.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР