„Първото ми решение беше да представя гледната точка на андроидите,

...
„Първото ми решение беше да представя гледната точка на андроидите,
Коментари Харесай

Ново видео към Detroit: Become Human

„Първото ми решение беше да показва гледната точка на андроидите, а не на хората. Вместо за злия изкуствен интелект, моята история ще разкрива картината на едно човечество в крах: егоистично, подвластно от технологиите, заето само с това да си обезпечи комфорт. Обратно на това: нов, образован тип, който ние сме основали, открива света, усеща страсти и желае само да живее. Написах тази история с персоналното разбиране, че това не е просто история, а визия за бъдещето: по какъв начин ще реагираме, когато машините, които сме основали, станат по-интелигентни от нас и почнат да демонстрират признаци на схващане? Нещо повече – дали съзнанието е само въпрос на калкулации или е и нещо друго?“, по този начин стартира своята обява в формалния блог на PlayStation сценаристът на Detroit: Become Human и шеф на Quantic Dream, Дейвид Кейдж. С нея той показва за следващ път основните герои в идния да излезе ексклузив за PS4.

Играта ще ви сложи в ролята не на един, а на трима герои, чиито истории се преплитат. От вас зависи каква ще е историята на всеки от тях, а взиманите от вас решения зависи освен обособените истории, само че и цялостния излаз в Detroit: Become Human. За всеки от героите е определен друг композитор, друг метод на показване и изобразяване, тъй че, както изяснява Кейдж, играещите да получат чувството, че играят не една, а три обособени игри.







Detroit: Become Human излиза на 25.05, а предварителната поръчка на играта ще ви донесе саунтрака към играта и специфична динамична тематика за PS4.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР